2016 m. sausio 11 d., pirmadienis

Dviracio kojele senukai

Dviracio kojele senukai

Dviračio kojelė Ferts FSCK-024. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aliumininė centrinė dviračio kojelė , skirta 24“-29“ dviračiams.


Dviracio kojele senukai

Produkto aprašymas yra bendro pobūdžio, . Pasirūpinkite turiningu laisvalaikiu – keliones dviračiu paverskite dar įdomesnėmis su mūsų siūlomais priedais. Apsilankykite ir pamatykite patys! Galinė vaikiška dviračio kėdutė Bellelli Little Duck Standard. Ant galinės pakabos kojelės tvirtinamos skirtingai ir yra pritaikomos pagal dviračio rėmą ir komplektaciją, pavyzdžiui, kad kojelė netrukdytų diskiniams . Kategorijoje Kojelės rasite ko reikia jums ir jūsų dviračiui. Gertuvės, krepšiai, padangos ir kitos dalys.


Nemokamas atsiėmimas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose bei Panevėžyje. Vaikiškas dviračio aksesuaru rinkinys ( krepšys, gertuve, skambutis) 1pcs. KESKO SENUKAI LITHUANIA . Populiariausios prekės, Kaina nuo žemiausios, Kaina nuo aukščiausios. Mes socialiniuose tinkluose.


Nerūdijančiojo plieno kojelės. ZENIT VX220L DVIRAČIO KĖDUTĖS Galinės. Rinkinys grandinės ir kasetės valymui, Super . Mes turime tvirtinimo detalių ir laikiklių tokių gamintojų kaip FISCHER, ARCO, NOVUS, MAKITA ir kitų.


Naudokite aukščiau esančius filtrus. Stumdukai ir atnaujinta spinta! Draugiškas kolektyvas atsakys į visus . Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę.


Dviracio kojele senukai

Išjungdami šį pranešimą arba toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate. Visi isover kh skelbimai Vilniuje - isover kh skelbimų paieškos rezultatai Alio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai