2017 m. kovo 29 d., trečiadienis

Finansų praktika

Lietuvos įmonių katalogas. Siūlome įsidarbinimo bei praktikos galimybes tiek profesionalams, tiek. Kitron - elektronikos gamybos paslaugas teikianti tarptautinė korporacija, suteikianti galimybę susipažinti su naujausiais techniniais sprendimais ir . Avia Solutions Group - viešai kotiruojama, didžiausia aviacijos paslaugų įmonių grupė Rytų Europoje, valdanti daugiau nei dukterinių . Ruoši įmonių veiklos ataskaitas, teiksi išvadas ir pasiūlymus;- Atliksi duomenų analitiką;- Daug dirbsi MS Excel programa ir išmoksi dirbti su OLAP duomenų . Praktika Kauno finansinių paslaugų centre. VDU praktikos ir savanorystės vietų katalogas Nr. Catalogue of Internship and.


Finansų praktika

Apmokama praktika marketingo, finansų , ekonomikos, verslo studentams . PRAKTIKA PERSONALO TEISĖS IR ADMINISTRAVIMO SKYRIUJE. Paskutinių kursų studentas finansų ar ekonomikos mokslų srityje;. VGTU Finansų inžinerijos katedra kuruoja pirmosios, antrosios ir trečiosios pakopos studijas. Profesinės veiklos praktikos. Ekonometrijos, ekonomikos, finansų ar panašių sričių studentai kviečiame atlikti praktiką Edukacijos ir tyrimų centre.


Kiek per metus „Danske Bank“ priima praktikantų? Ar studentai patys reiškia norą atlikti praktiką ? Vaida Kačergienė – audito įmonės „AV Auditas“ direktorė. Vaida turi metų ekonomistės, daugiau nei metų finansinių ataskaitų audito ir buhalterinio darbo . Studentai gali studijuoti bei atlikti praktiką užsienyje, pasinaudoti įvairių fondų lėšomis, dvišaliais. Finansų praktikos ataskaitos ir kiti rašto darbai iš finansai dalyko DOC ir PDF formatu atsisiųsti.


Finansų praktika

Baltic, Viena iš esminių sėkmingos veiklos prielaidų yra disponavimas patikima informacija apie įmonių finansinę būklę, veiklos rezultatus, pinigų srautus, . Tau gali patikti praktika ar stažuotė „ Swedbank“. Norime matyti, kaip žmonės tobulėja ir auga kartu su „Swedbank“, todėl . UAB Baltic Home siūlo atlikti praktiką studentams, studijuojantiems buhalterinės apskaitos, finansų studijų kryptis. Kontaktai pasiteiravimui el.


IMPULS sportiškas kolektyvas Vilniuje kviečia studentus atlikti praktiką ! PRAKTIKOS METU TAVO UŽDUOTYS BUS: Finansinių ir . Prisijunk prie ORION komandos ir gilink profesines žinias įmonių finansų srityje. Pageidaujama praktikos data. Pradėkite karjerą finansų sektoriuje. Vykdomosios valdžios institucija, kurios misija – kurti ir vykdyti efektyvią valstybės finansų politiką, siekiant užtikrinti šalies makroekonominį stabilumą ir . Finansų kontrolė ir auditas: teorija ir praktika kainų palyginimas (pardavėjų 1), atsiliepimai.


Finansų praktika

Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Bendrosiosgairės dėl priežiūros praktikos , kuri susijusi su finansinių konglomeratų priežiūros veiklos koordinavimo tvarkos suderinimu, konvergencijos. Finansų (Buhalterinės apskaitos) studijų programos antrojo ir aukštesniųjų kursų studentai kviečiami atlikti praktiką Nacionalinės teismų . Jeigu norite pamatyti įmonės bankroto tikimybę per ateinančius mėn, prašome - Prisijungti.


Esi ambicingas paskutinio kurso studentas ir ieškai vietos, kur galėtum atskleisti savo talentą bei įgyti praktinės patirties? Tu ją radai KESKO SENUKUOSE. Suteikiame jiems galimybę gauti pirmą profesinę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai