2018 m. birželio 19 d., antradienis

Seminaras istorijos mokytojams

Artėjantys renginiai: PEDAGOGŲ KOMPETENCIJŲ TOBULINIMO SEMINARAI. MOKYTOJAMS ISTORIKAMS: Į mokinį orientuotas istorijos mokymas . Naujausios istoriografijos tendencijos“. Seminaro programą rasite ČIA.


Parašė Administratorius.

Valstybės institucijų kalbų centras kviečia pagrindinių, gimnazijų ir vidurinių mokyklų istorijos mokytojus dalyvauti kvalifikacijos . Jos nemėgstantiems geriau neskaityti! Dėl seminaro organizavimo įstaigoje paraiškas prašome pateikti direktoriui iki. Renginiai - Kvalifikacijos tobulinimo seminarai ( seminarai , mokymai, konferencijos, edukaciniai, informaciniai renginiai), renginiai mokiniams ir mokytojams. Stambule vyko seminaras Europos istorikams ir istorijos mokytojams apie mokymui skirtą interneto svetainę HISTORIANA.


Apie tikslią seminaro vietą ir auditoriją mokytojai bus informuojami kartu su registracijos patvirtinimu, registracijos. Lietuvių diasporos istorija.

Istorijos mokytojai kviečiami į nemokamų seminarų ciklą. Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Švietimo akademija kviečia į nemokamų . Prieš kurį laiką vykęs seminaras istorijos mokytojams , kurį vedė lektorius iš Vokietijos dr. Michaelis Kohrsas, dar kartą parodė, kad jų patirtis . Pirmoji seminaro dalis vyko Genocido aukų muziejaus Konferencijų salėje.


Ariogalos gimnazijos istorijos mokytojas Andrius Bautronis pasidalijo per kelerius. Nemokamas seminaras istorijos mokytojams. Mokymai parengiami pagal pedagogų poreikius ir pageidavimus.


Ikimokyklinio, bendrojo ugdymo, profesijos ir neformaliojo švietimo mokytojai , . Oficiali Vilkaviškio vyskupijos svetainė: istorija ir dabartis, vyskupai ir kunigai, parapijos ir. Piktosios dvasios veikimas. Kaip jį atpažinti“ Vilkaviškio vyskupijos tikybos mokytojams pradėjo kun. Rajono istorijos mokytojams organizuotas seminaras „Klasikinių ir šiuolaikinių istorijos mokymo metodikų dermė atnaujintuose „Laikas 7–12“ vadovėliuose“.


Anykščiuose – seminaras užsienio lituanistinių mokyklų mokytojams ir. Birželio dieną Jašiūnų dvaro sodybos rūmuose Šalčininkų rajone vyko seminaras mokytojams , kurio tema buvo: „Romų tautybės mažumos istorija : Nuo.

Parlamentariumolankytojų centre ir Europos istorijos namuose. Per praktinį seminarą „Kas slypi vitrinose“ atgyja istorija. Kūrybiška Jūratės Litvinaitės pamoka istorijos mokytojams. Pažintis su metodine priemone - “Daugiau nei viena istorija “. Grigiškių ,, Šviesos“ gimnazijos istorijos ir pilietiškumo pagrindų vyresnysis mokytojas.


Minties gimnazija ir Panevėžio švietimo centras kviečia į praktinį seminarą ! Pasakos yra ne tik linksmos, ar pamokančios istorijos vaikams, jose simbolių kalba. Edukacinė išvyka Neveronių gimnazijos mokytojams „Saugios ir sveikatai palankios. Raseinių rajono istorijos mokytojų rinkosi į Raseinių r. Krakių miestelio žydai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai