2018 m. rugsėjo 28 d., penktadienis

Sodinuku muges 2019

JAU ŠĮ SAVAITGALĮ MŪSŲ UŽAUGINTUS SODINUKUS GALĖSITE ĮSIGYTI: . Amatininkų - kūrėjų kalėdinė mugė. Kretingos miesto Kalėdų eglės įžiebimo šventė ir kalėdinė mugė. Ieškantiems idėjų kaip rudenį papildyti ar . AUGALŲ MUGĖS – tai tradicinis Nacionalinio botanikos sodo ir svarbus sodininkų bendruomenės renginys, kuriame susirenka ir dalyvauja sodininkai ir pirkėjai .

Mugė vyks šiuo laiku: Šeštadieniais 8-val. Sekmadieniais 8-val. Papraščiausiai įrašykite reikiamą kiekį. Akcijos, naujienos, patarimai.


Tam puikia proga taps šį savaitgalį Vilniuje vyksianti sodinukų mugė „Aš sodinu“. Savaitgalį vyks augalų mugė. Rudens spalvos“, kurią organizuoja sodo centras „ Frezija“ . Informacija mugės dalyviams.

Dalinkitės informacija apie renginį savo facebook, instagram paskyrose. Nuorodos facebook, instagram. Kada ir kur rudens sodinukų mugės vyks šiemet? Tai trumpa, tačiau gausiai miestiečių lankoma šventė.


Savivaldybės kultūros skyrius. Mugę Organizuoja mugiucentras. Sodinukų mugės „Babilone“ darbo laikas:. PAVASARIO-VASAROS SEZONO MUGĖS TVARKARAŠTIS. VILNIUS, GARIŪNŲ VP (Gariūnų g. 70) naujasis pastatas Gįėjimas (prekybos dienomis).


Vilkaviškio kultūros centre vyks. Didžioji pavasarinė Marijampolės mugė - bene gausiausias tautodailininkų ir liaudies meistrų . Parodoje - mugėje ne tik galėsite įsigyti sodinukų , bet ir sužinoti kaip juos auginti ir prižiūrėti. Lietuvos didžiuosiuose miestuose du savaitgalius vyks vienas didžiausių sodininkams skirtų renginių šalyje – „Senukų“ sodininkų mugė.


Kviečia didžiausia Klaipėdoje sodinukų mugė. Mokytojų namų šurmuliuos tradicinė rudens paroda – mugė „Sodo kraitė“. RANKDARBIŲ IR LIAUDIES MENO MUGĖS.


Derliaus šventės metu vyksiančios mugės tikslus, vietą,.

Balandžio į Švyturio areną vilios mados ir grožio mugė „Design for life“. Gariūnų verslo ir kultūros parke įrengtos vienuolikos tūkstančių kvadratinių metrų specialios erdvės, skirtos parodų, mugių ir kitų renginių organizavimui. Mugės metu Joniškio žemės ūkio mokykloje prekiaujama sodinukais, augalais, augalų apsaugos ir priežiūros.


Pavasarinė sodinukų mugė „Jurginių kermošius“. Kėdainiuose šurmuliavo tradicinė pavasarinė sodininkų mugė. Mugėje buvo gausu įvairiausios produkcijos – nuo . Lietuvos medelynų, bet ir išsirinkti vaismedžių, vaiskrūmių sodinukų , dekoratyvinių . Lietuvoje organizuojamos mugės tikslas – atvežti miest. Gėrybių mugė , prasidėjusi valandą, šiemet buvo gausi sodinukų , . Paeismilgio gatvėje, kur nuo iki val. Nuo sodinukų iki gardžių sūrių.


Alytaus miesto centre šurmuliuosianti „Rudens gėrybių mugė “ sutrauks įvairaus amžiaus. AKKC Sodininkų mugė: viskas nuo sodinukų iki naudingų patarimų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai