2018 m. lapkričio 12 d., pirmadienis

Kebab inn kortele

SAUGAU GAMTĄ galioja ir pas mus! Jeigu netyčia taip nutiko, kad jos dar neturi, užsuk, parūpinsiu Lažinuosi, kad visų. O ar žinote, kad su EGAS lojalumo kortele galite už kebabus mokėti iki pigiau?


Kebab inn kortele

Joje kaupiasi pinigai . Kebabas lavaše su traškučiais. Tradiciškai į lavašą susuktas kebabas su traškučiais Sudėtis: mėsa, salotų miksas, agurkai, pomidorai, padažas, Lays Stix. Kiek naudos gali tilpti vienoje kortelėje? Motyvacines priemones (premijas, atomobilio plovimo kortelę ir kt.).


Ji turi supergalių ⚡️ Tai - mūsų šaunioji lojalumo kortelė ❗️Skubėk . KEBAB Inn virtuvės darbuotoja (-as). View and download iamges about kebabinn. Nešiokis tai, kas būtiniausia - pinigus, bei korteles Valetas piniginėje, kuri sveria. Su NESTE kortele taip pat galite atsiskaityti prie degalinių esančiose plovyklose.


Kebab inn kortele

Plastikinių kortelių ir kitų produktų iš plastiko maketavimas. Užsakant mokėjimo kortelė nereikalinga. Atsiųsime užsakymą patvirtinantį el.


Užsitikrinkite puikią savo būsimos viešnagės kainą. Užsakymas trunka iki dešimties sekundžių, o programėlės vartotojai gali pasirinkti maistą pristatyti į namus . Browse the menu, view popular items, and track your order. Nepamiršk nuolaidų kortelės patiems geriausiems pasiūlymams! Pasitiksime su šypsenomis, pasiūlysime kavos ir skanaus maisto, o turėdami mūsų lojalumo kortelę dar ir puikiais kainų .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai