2019 m. vasario 14 d., ketvirtadienis

Lenovo tab4 8 deklas

Lenovo tab4 8 deklas

Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į. Parduodu nauja Samsung galaxy. Kietas dėklų paviršius padės apsaugoti planšetinį kompiuterį nuo susibraižymo. Galite įsigyti Kaune (aleksote) ir internetu! Rodomi visi rezultatai: 1. Rikiuoti pagal populiarumą, Rikiuoti nuo naujausių . Colour of product, Black. Universalūs, atverčiami ir kiti dėklai plančetėms.


Lenovo tab4 8 deklas

Planšetė įmaunama į dėklo viduje esantį . Apsauginiai grūdinti stiklai planšetės . Krepšiai, dėklai planšetiniams kompiuteriams – Platus krepšių ir dėklų pasirinkimas iš populiarių gamintojų. Pirkite už € ar daugiau ir pristatysime NEMOKAMAI. AprašymasAtsiliepimai (0). Pasiteirauti apie prekę. Palyginti prekę DĖKLAS TRUST Ruo Rotating Cover for 7- tablets.


Laidas USB -pin iPad. Dėklas Sony Xperia XZ2. Telefonų ir planšečių dėklai „Telia“ e. Techdėklas Evo Check Samsung Galaxy S8. Su guminiu remeliu Huawei TLTE, colių, auksinis.


Lenovo tab4 8 deklas

Specialūs dėklai , klaviatūros, pakrovėjai , pelės, ausinės ir kita. Perkant už 1Eur pristatome nemokamai. Lenovo Tab Plus, X740F, colių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai