2021 m. kovo 4 d., ketvirtadienis

Zoliapjoves nuoma

GOTAS siūloma sodo ir daržo technika - geriausia kaina nuomai ! Akumuliatorinė žoliapjovė (trimeris) MAKITA DUR 366LZ. Aeratorius zoliapjoves nuoma skelbimai - Skelbiu. Valymas po nuomininkų, Generalinis valymas, Langų valymas, Plaunamo siurblio nuoma , Langų roboto nuoma , Poremontinis, postatybinis valymas, Minkštų . Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.

Visi zoliapjoves nuoma skelbimai - zoliapjoves nuoma skelbimų paieškos rezultatai Alio. Tai greitas ir saugus būdas nuomotis daiktus. Haabersti parduotuvėje galite išsinuomoti įvairių darbo įrankių ir mašinų statybos ir sodo darbams.


Lietuvoje, įmonių paieška Info. Turi dvi pjovimo sistemai tai surinkimo ir mulčiavimo. Minimalus nuomos laikotarpis - valanda. Savaeigės benzininės vejapjovės nuoma.

Benzininė vejapjovė su surinktuvu. Komplektuojama su pilnu kuro baku. Dėl profesionalios vejų ir komunalinės technikos nuomos kreipkitės. PLATFORMOS MATMENYS: ILGIS . Peržvelkite produktų katalogą ir reikiamus nuomos produktus įsidėkite į užsakymų krepšelį. Statybinės technikos, įrankių ir įrangos nuoma.


Cramo - tai šiuolaikiškas nuomos paslaugas teikianti įmonė. Sodo inventorius nuoma. Mūsų įranga niekada nenuvilia. Trumpalaikė sodo ir daržo įrankių nuoma.


Su mechanine zoliapjove jos nelabai nupjausiu. Gal kas nors zinot dar kokiu kontoru Vilniuje, kurios uzsiima panasiu irankiu nuoma ? Trimerio nuoma, krumapjovės nuoma, žoliapjovės nuoma , nešiojamų įrankių nuoma, žolės pjovimo įrankių nuoma, krumų pjovimo įrankių nuoma, sodo įrankių. Tvirta, patogi, ir super galinga žoliapjovė , krūmapjovė.


Ką daryti, jeigu staiga sugedo žoliapjovė arba nusprendėte tvarkingai „sušukuoti“ savo gyvatvorę, bet neturite tam tinkamų įrankių?

Kokybiškų įrankių nuoma ir pardavimas vidaus ir lauko darbams. Vibroplokštė vienakryptė WACKER . JOHN DEERE pardavimas ir nuoma. Traktoriukas-žoliapjovė ! Su bunkeriu - € parai.


Rankinė savaeigė € parai. Nuomos kaina - € parai. Svarbu apsvarstyti jos dydį, variklio galią, žoliapjovės ratukus ir daug. Statybos įrankių nuoma , technika, pastoliai - itin paprasta ir patogu, priimtinos sąlygos, pigu.


Kurt koenig įrankių nuomos padaliniai Vilniuje ir Kaune. UAB „Rentalis“ priklausantis „SINC įrankių nuomos centras“ Vilniuje ir Kaune patraukliomis sąlygomis nuomoja statybos bei remonto įrankius ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai