2015 m. balandžio 30 d., ketvirtadienis

Išmanusis aux bluetooth imtuvas belaidis adapteris

Išmanusis aux bluetooth imtuvas belaidis adapteris

Vienas USB adapteris veikia ir kaip siųstuvas ir kaip imtuvas, Režimas pakeičiamas 1-kartus ištraukus ir. Bluetooth stereo audio profile: A2DP Dažnis: 2. GHz - Akumuliatoriaus talpa: 280mAh - Įtampa: 7V - Įkrovimo įtamp. Sujunkite išmanųjį telefoną ir automobilio garso sistemą naudodami „Sony“.


Prijunkite adapterį prie automobilio garso sistemos ir maitinimo šaltinio. Magnetola automobiliui Pioneer MVH-S300BT, BLUETOOTH , USB, AUX. Multimedija su itin kokybišku garsu, prijungtus išmanųjį USB laidu, galėsite. Galinga belaidė garso kolonėlė JBL BoomBox su integruotu stiprintuvu,.


Muzika Stereo AMP „Dongle Audio“ garsiakalbis. V USB sąsaja, tada prijunkite garsiakalbio AUX prievadą su garso kabeliu. Skirtas automobilių vartotojams, bet taip pat veikia namų garso sistemose. Jis perduoda garso failus iš . Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


G Wi-Fi imtuvas gali perduoti vaizdą ir garsą iš mobilojo telefono, planšetinio ar nešiojamo komp. Tiesiog prijunkite adapterį ir iškart galėsite leisti muzikos įrašus iš išmaniojo telefono. Connect the SoundTouch Wireless Link adapter to your choice of speakers to bring wireless.


Sukūrėme sistemą, kuri paprastai valdoma iš Jūsų išmaniojo telefono, planšetinio . Adapteris turi tris populiariausias jungtis (Optinė, Aux ir RCA). Skirtas perduoti audio signalą bluetooth signalu audio įrangai turinčią analoginę garso įvesties jungtį ( AUX ). Garso signalo lygio keitiklis C22R su valdymu (Kolonėlių signalą keičia į audio signalą) Hi-Level adapter.


Yatour YT-MAdapter “ yra modulis, skirtas nuolatiniams imtuvams modernizuoti ir. Be to, jie naudoja šį belaidį tinklą, kad atliktų paprastas užduotis, pvz. Jis veikia taip pat, kaip ir belaidės ausinės išmaniųjų telefonų. Jei radijo imtuvas yra tiesinis, klausimas išnyksta. Ant senų kasečių ar radijo imtuvų ji buvo paženklinta CD IN.


Male Audio Braided Rope Cable 1m Black. Belaidis adapteris TP-LINK TL-WA850RE. AUX adapteris Audi Seat Škoda VW. GHz mini klaviatūra su pelyte. Parduodma nauja, su dėžute, belaidė 2. Priekiniai USB ir AUX įėjimai.


Išmanusis aux bluetooth imtuvas belaidis adapteris

USB 5A išmaniųjų telefonų greitasis krovimas. Reikalingas Apple Lightning - pin adapteris. Skaitmeninis FM radijo imtuvas automatiškai išsaugo imtuvo atmintyje. Baterija įkraunama naudojant maitinimo adapterį arba prijungiant jį prie 9V. Išmanusis telefonas Ssu įmontuota FLIR termine kamera fiksuoja terminį vaizdą, o kelių.


USB maitinimo kabelis ir įkrovimo maitinimo adapteris. Jei jums patinka radijas, tokia detalė gali žymiai pagerinti telefono, kurio imtuvas paprastai yra gana . Puiki priemonė, norintiems klausytis muzikos iš įvairių įrenginių, kaip .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai