2015 m. balandžio 8 d., trečiadienis

Cili pica i namus

Cili pica i namus

Maistas į namus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Utenoje. Užsisakyk Čili Pica į namus. Kiti patiekalai ir gėrimai.


Cili pica i namus

Plėšyta virta viščiukų šlaunelių mėsa, pomidorų padažas, mocarela, barbekiu padažas, . MĖGSTANTIEMS SKANIAI PAVALGYTI - PICA Į NAMUS ! ILI TAKE AWAY mažo formato picerijose rasite Vezuvijaus, Čempionų, Siciliečių ir . PRISTATYMAS TIK ŠIAULIŲ MIESTE. Baltijos šalyse restoranų ir kavinių tinklas, kuris savo lankytojams siūlo skanų ir kokybišką maistą, . Kumpio gabaliukai, mocarela, pomidorų padažas, mocarela sūris, aliejaus ir česnakų padažas, raudonėliai. Pasirinkite ir užsisakykite maistą į namus , biurą ar atsiėmimui iš restorano Čili pica (Vilnius).


Greitas pristatymas į namus ar biurą Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje. Picų mėgejai visada gali užsisakyti mėgstamas picas ar apkepėles iš „ Čili Pica “ . Jusu - Musu visu mylima Čili picerija įsikurusi Utenoje PC Aušra. Lietuvos įmonių katalogas.


Jeigu sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite . Tačiau šiandien svečiams siūloma. You have to wait for an hour and more for dishes and even drinks. You will not hear any apologies for this. I do not recommend this place.


Darbo laikas: VII, I, II, III 11:- 00:00. ILI PICA , UAB - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos sritys, vidutinis atlyginimas, darbuotojai, skolos sodrai. ILI picerija – ne vien jauki erdvė, kur galima skaniai pavalgyti, bet ir būti tikriems , kad viskas čia ypač higieniška.


Cili pica i namus

Picos (maisto) pristatymas į namus. Tai patvirtina ir neseniai ČILI tinklo . Lankytojų atsiliepimai. Tai daugiau nei rūšių picų , gausybė kitų skanėstų: karštųjų patiekalų, užkandžių, desertų, gėrimų.


Vartotojai vis dažniau stebisi, kas atsitiko „ Čili “ restoranų tinklui. Rūta „ Čili Picą “ išsikvietė į namus ir liko labai nusivylusi. Daugeliui lojalių svečių picerijos „ Čili pica “ tapo antraisiais namais, kur malonu sugrįžti, susitikti su.


Cili pica i namus ), Vilnius. Mēs attīstām picērijas un piedāvājam jaunas iespējas jūsu esošajam vai jaunajam biznesam - iegādājaties Čili Pizza franšīzi un prezentējiet vienu no . Faršas, alyvuogės, mar. SOYA“, „ Forest“ bei iš trijų tinklų Kaune ir Klaipėdoje – „ Čili pica “, „ Čili kaimas“, „SOYA“.


Skaniausia pica į namus Vilniuje tik nuo €. Pas mus visad tik šviežias ir skanus maistas. Gausus patiekalų pasirinkimas leis rasti tai, ko pageidaujate net šią akimirką.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai