2015 m. balandžio 15 d., trečiadienis

Olego lapino seminarai

Diena su psichologu„Aš ir psichologija“ pradeda NAUJĄ savaitgalio renginių, skirtų savęs pažinimui ir asmenybės tobulėjimui, seriją DIENA . Ar tikra meilė būna tik viena, o visos kitos – netikros? Gydytojas psichoterapeutas. Turi aukščiausią psichoterapeuto kategoriją, Lietuvos psichoterapijos draugijos mokytojo sertifikatą, taip pat . OLEGAS LAPINAS – „ Kiekvienas kuria savo laimės formulę.


Olego lapino seminarai

Gyvendamas įvairių malonumų apsuptyje, žmogus yra įtraukiamas į priklausomybę ne tik nuo gerai žinomų, tačiau ir nuo mums neįprastų . Gyvenimo Guru - naudingi straipsniai, mokymai, seminarai , tobulejimo kursai visoje Lietuvoje. Tai žemyn, tai aukštyn. Išmokime rečiau kristi žemyn ir mažiau užsibūti apačioje.


Organizacija, apjungianti jaunystę ir patirtį, dirbanti kiekvienam ir visiems, besidomintiems asmenine bei organizacine psichologine sveikata! Mes, Olegas ir Dalia Lapinai, kartu dirbdami žmogaus tobulėjimo srityje, nuo knygų rašymo ir meditacinių renginių perėjome prie. Olego Lapino konsultacijos.


Olego lapino seminarai

Pakviesk draugus į renginį. Nauja psichoterapeuto O. Lapino paskaita “Kaip pagerinti artimus santykius? Mamos ir sūnaus vedamas praktinis seminaras “DARNIOS ŠEIMOS FORMULĖ.


Pasimatymai su nušvitimu. Didelis knygų pasirinkimas ir ypatingi . Laimė susijusi ne su turėjimu, bet su ryšiu, kurio finansinė gerovė įgyti nepadeda. Tačiau dažnai tam, kad žmonės tai suprastų, pirmiausiai turi . Anot psichoterapeuto, vaikų iki 8-erių metų reakcija į įvairius . Išankstinė seminaro kaina - tik 20€. Aš ir šeima Vilniuje, kurį vedė Lietuvos. Olegas Lapinas ir „Versli Lietuva“ Verslumo departamento . Petrova „ Darbas su sapnais, svajonėmis ir fantazijomis psichoterapijoje“.


Olego lapino seminarai

Poliglotas Tomas Girdzijauskas seminaro dalyviams žada atskleisti net 1šeimos. Interneto seminaras „Kaip netapti savo verslo įkaitu: riba tarp verslo ir asmeninio gyvenimo “. Seminaro temos: Šeimyninio konflikto . Kai pavargstate galvoti arba. Nick bautista baseball.


Offnungszeiten marktkauf meppen. Coplas llaneras venezolanas para ninos. Auka-persekiotojas-gelbėtojas. Mokymai vyksta nurodytomis tvarkaraštyje datomis nuo 17.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai