2015 m. balandžio 27 d., pirmadienis

Sony fotoaparatai skelbiu

Sony fotoaparatai skelbiu

SAM II - 4eur objektyvas DT 4. Pirktas naujas ir bukle ideali kaip naujo. Sony Cyber-shot DSC-HX10V Kaip naujas, idealus Originali dėžutė, fotoaparatas , kroviklis FULL HD filmavimas, GPS imtuvas - nustato fotografavimo vietos . Pilnas komplektas: dėklas . Fotoaparatas atrodo ir veikia kaip naujas. Parduodami Sony veidrodiniai fotoaparatai su ivairiais defektais.


Sony fotoaparatai skelbiu

Sony a1Sony a2Sony a3Sony a3Sony a7Yra ir kitokiu fotoaparatu dalimis. Dėžutė, su garantija (dar pusantrų metų) Idealus. Uždėtas apsauginis stikliukas. Tvarkingas, veikia be priekaištų. Yra apsauginis stiklas ant ekrano.


Parduodu mazai naudota fotoaparata Sony DSC-HX200V. Nauji Sony A77ii fotoaparatai su objektyvu! Parduodame naujus, neišpakuotus Sony Alpha 77II fotoaparatus kartu su 16–mm kintamojo židinio nuotolio objektyvu. Pakrovėjas yra, laidas perkelti fotografijas i kompiuterį ar žiūrėti per tv taip pat yra. Parduodamas puikios būklės kompaktinis fotoaparatas Sony Cyber-shot DSC- WX60.


SONY PlayStation Pro (PSPro) 1TB Fortnite Neo 2035€ 36€. Mobilusis telefonas HUAWEI PPro 256GB Black. LT yra viena didžiausių internetinių parduotuvių Lietuvoje, turinti daugiametę patirtį. Kokybiškas aptarnavimas ir geriausi prekių pasiūlymai.


Microsoft Lumia 9- dideli „Microsoft” užmojai vis dar netelpa rankoje? ASUS“ „Zenfone“ – telefonas su kompiuterio asmenybe (2). LT Skaitmeninė technika, nešiojami kompiuteriai, plansetiniai kompiuteriai, televizoriai, namų elektronika, buitinė technika, fotoaparatai , biuro įranga. Internetinė parduotuvė pigu. Sony “ keliai fotografijos pasaulyje ne visada yra tiesūs ir paprasti, tačiau keli dalykai čia nekinta.


Sony fotoaparatai skelbiu

Tarp gausybės sisteminių fotoaparatų. Notebook, Laptop Computers, Sony Laptops, Dell Laptops, Toshiba Satellite Laptops, and Refurbished Laptops all available at your .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai