2015 m. kovo 30 d., pirmadienis

Lama bpo egzaminu rezultatai

Išsirink studijų programą, aukštąją mokyklą, susipažink su minimaliais reikalavimais, pasiskaičiuok konkursinį balą… Sužinok. Bendrasis priėmimas prasidės . LAMA BPO – Lama BPO bakalauras. Svarbiausios datos ir įvykiai.


Egzaminų rezultatai Metiniai pažymiai. Vidurinį išsilavinimą įgijau:. Suveskite brandos egzaminų įvertinimus pasirinkdami lygius.


Mokomųjų dalykų metiniai . Prisijunkite prie projektų. Ar pasirinkus egzamino vietą, reikia laukti atskiro pakvietimo, ar vykti į egzaminą nustatytą dieną? Nelaikę arba neišlaikę stojamųjų egzaminų ir nedalyvavę motyvacijos vertinime. Atskirų stojamųjų egzaminų sesija į studijų programas, kur egzaminus ar . Išankstinė pavasario stojamųjų egzaminų sesija vyks kovo 11–dienomis.


Nedalyvavusieji išankstinėje egzaminų sesijoje galės registruotis birželio 1–d. Kolegijose, kuriose stojamųjų egzaminų nėra, vidutiniai balai žemesni, jie nesiekia balų, o valstybės nefinansuojamose vietose – ir balų, išskyrus atvejus, kai . Stojančiųjų pasirinkimai. Iki šios dienos asmenų, pageidaujančių laikyti vieną ar daugiau stojamųjų egzaminų į meno krypties studijų programas, užsiregistravo daugiau kaip tūkst. Penktadienį, birželio d. Ketinantys stoti į meno studijų krypčių studijų programas jau gali susipažinti su stojamųjų egzaminų datomis.


Jame netrūksta ir naujovių, mat šiemet kilstelta slenkstinių reikalavimų kartelė: bus atsižvelgiama ne tik į valstybinių brandos egzaminų rezultatus , bet ir į metinių. Pirmieji stojimo rezultatai: į kolegiją pateko ir su vos balo iš 10. Dailės, Dizaino ir Restauravimo kryptis. Valstybinių brandos egzaminų rezultatai skelbiami per darbo dienas nuo . Kaip bus paskelbti stojimų rezultatai ir kaip sužinoti, ar įstojau?


Lama bpo egzaminu rezultatai

Tačiau jeigu to dalyko valstybinio egzamino įvertinimas geresnis už metinio pažymio? Pagrindinio bendrojo priėmimo antrojo etapo rezultatai bus. Asmenys, kurie nedalyvavo pagrindinėje motyvacijos vertinimo ir stojamųjų egzaminų sesijoje, . Lietuvių kalba ir literatūra ( egzaminas ), svertinis koeficientas 2. Laukdamas egzaminų rezultatų kaunietis nerimavo tik dėl lietuvių kalbos . Išsiaiškinęs norus, gebėjimus ir. Atliktų stojamųjų egzaminų užduočių vertinimas ir vertinimo rezultatai.


Apie rezultatus stojantieji bus informuoti liepos d. Tiek motyvacijos vertinimo, tiek stojamųjų egzaminų sesija vyks nuo . KSU informuoja stojantįjį apie rezultatus. Anot jo, daugiau egzaminų reikės laikyti tiems, kurie nori studijuoti tokius. Vilniaus kolegiją rezultatai.


Mados dizainą, Muzikinį teatrą, Populiariąją muziką, Šokio pedagogiką yra privalomas stojamasis egzaminas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai