2015 m. kovo 3 d., antradienis

Pekinukai misrunai

Vokiečių aviganio mišrūnai. Pridedamos ir šuniukų tėvelių nuotraukos. Pekinų mišrūnai šuniukai. Paieškos šunys, pekinai rezultatai.


Pekinukai misrunai

DOVANOJAMI labai mieli misrunai pekinukai ! Labai mieli ir draugiski. Neseniai pradejo kaltis dantukai. Dovanoja pekino mišrūną. Mama pekine, tevas nezinomas. Tai vieninteliai šunys, kuriuos žmonės buvo pavertę dievybėmis.


Gyvūną pavogusiam žmogui net . Visi parduoda suniukus skelbimai - parduoda suniukus skelbimų paieškos rezultatai Alio. Be dokumentų, mišrūnai (11). PARDUODAMI NUOSTABAUS GROZIO LABAI GRAZIU IR PROTINGU TEVU PEKINUKAI ,JUODI IR.


Pekinukai misrunai

Nosytės neatsikišusios. Teiginiai, kad mišrūnai sveikesni, gyvena ilgiau, yra ištikimesni ir t. Parduodu ivairiu spalvu nutrijas, . Brachicefalinės veislės (plokščiais snukiais) – pekinai , mopsai, . Mišrūnai vertingi taip pat, kaip ir veisliniai šunys! Mano mėgstameusi šunys sibiro haskei foksterjierai sembernarai jiorkšyro terjierai vakarų škotijios terjierai pekinai delmantinai mišrūnai ir . Agresyvūs šunys – kovoms išvestų veislių šunys bei jų mišrūnai , taip pat kitų. Maži dekoratyvinių veislių šunys (japonų chinai, pekinai ir kt., kurių aukštis 26–cm) ir.


PAVOJINGŲ ŠUNŲ VEISLĖS IR JŲ MIŠRŪNAI. Skūpus moka du kartus arba kodėl pigus „veislinis“ šuo po. Jeigu nusipirksite mišrūną ir vadinsite rotveileriu, o visi kaimynai šaipysis.


Pavyzdžiui, visi šunys trumpais snukučiais – ši cu, mopsai, pekinai. Japonų činai ir pekinai. B, Kaune, laiptinės jai priklausantį mišrūną be antsnukio ir pavadėlio,. Pavojingi ir koviniai šunys bei kovinių ir pavojingų šunų mišrūnai laikomi. Tai visų pirma iš kur atsiranda tie mišrūnai ? Koviniai šunys – kovoms išvestų veislių šunys ir jų mišrūnai.


Skiltyje Šunys talpinami skelbimai apie šunis, kuriuos parduoda privatūs asmenys arba veislynai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai