2015 m. spalio 1 d., ketvirtadienis

Merino vilnos kepures kudikiams

Merino vilnos kepure turi gerai priglusti prie kūdikio galvytės. Megztos kepures vaikams dažnai atsisega ir to nederėtų pamiršti renkantis kepuraitę. Plona merino vilnos kepuraitė kūdikiui.


Meškučio medžiagos, pilkos s. Sudėtis: 1 merino vilna. Dviejų sluoksnių, megzta pynučių raštu. Merino veislės avių vilna ypač kokybiška, minkšta, puri, lengva šilta. Greitas pristatymas 1-darbo dienos!


Kepurės vaikams (6mėn. - 6m) - 17€. Papildomai šalikas - 16€. Gaminiai pasižymi praktiškumu ir patvarumu. Būtent tokia yra LORITA patalynė, šliaužtinukai ar populiarusis merino vilnos kombinezonas. Kombinezonas merino vilna su šilku.


Merino vilnos kepures kudikiams

Pastaba: Atspalviai, bei . Ieškote išskirtinių bei aukštos kokybės merino vilnos pledų internetu? Merinosų vilnos antklodė kūdikiui su aplikacija drambliuku M6. Kaklaskarės, kepurės , paltukai, kombinezonai ir kiti gaminiai! Rožinė vilna vaikams skrybėlę turi dvi mažai ausis viršuje, kad daro tai mielas.


Medžiagos, naudojamos kūdikių. Kepurytės kūdikiams šiltos žiemai ir rudeniui. Labai silta kaip tik ziemai. Parduotuveje kaina eur. Elodie Details merino vilnos kepurė.


Merino vilnos kepures kudikiams

Logotipas yra kartu ir atšvaitas naktį. Viduje medvilnė, išorėje merino vilna. Kašmyro vilnos kepurė kūdikiui Kvepianti mėta. Kupranugario ir merino vilna – tai paprastumas, subtili estetika ir raminanti harmonija.


Pirštinės kūdikiui , baltos. Pasiteirauti apie prekę. Audiniai iš merino vilnos puikiai tinka ir apatiniam trikotažui. GREEN ROSE kepurės kūdikiams iš merino vilnos yra šilta, minkšta, natūrali.


Vaikiška lengva merino vilnos kepuraitė Devold Watermelon. Pradedam megzti nuo kepurytės kraštelio - atvarėlio. Aukštos kokybės plonos merino vilnos megztas pledukas kūdikiui.


Jaukūs, mieli, kokybiški drabužėliai kūdikiams ne tik papuoš Jūsų mažylį, bet ir suteiks jam išskirtinį komfortą. Pavasarį ypač patogus ir praktiškas dalykas yra kepurė -šalmukas. Todėl merinosų vilnos drabužiai yra tinkami kūdikiams , vaikams, . Nertos kepurytės Jūsų vaikučiams Kūdikiams rankdarbiai ir ne tik. Kūdikiai nėra tokie kvaili kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.


Viršus - 1 merino vilna. Viengubos kašmyro ir merino vilnos kūdikių kepurėlės. Natūrali vilna leidžia odai kvėpuoti bei suteikia taip norimos kūdikiams šilumos. Mažojo dydžio kepurėlės . Taip pat labai tinkamos kūdikių .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai