2016 m. balandžio 21 d., ketvirtadienis

Fotoatelje kaune kainos

Didžiausias nuotraukų formatų pasirinkimas Lietuvoje. Trys fotopopieriaus paviršiai. Naudojamas aukštos kokybės fotopopierius. Pasirinkite formatą pagal kadro . Planšetų spausdinimas: Planšetų spausdinimas ( 70x100cm.) plačiaformate spauda ir paklijavimas ant kartono pagrindo - 10.


Mažą kiekį nuotraukų galite atsiųsti ir el.

Puikios kokybės foto popierius tinkantis visiems nuotraukų formatams. Kaina priklauso nuo nuotraukų kiekio. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Ar ir dabar pavartote apdulkėjusias, susiglamžiusias šimtus senelių nuotraukas ir norite sugrįžti į tuos laikus? Leiskite sau ir savo artimiesiems nuklysti į XX . Su konsultante sutarėme kainą už dokumentinės nuotraukos nuskenavimą ir.


Asmeninė, šeimos, vaiko, nėščiosios fotosesija gamtoje ir fotostudijoje Klaipėdoje. Vestuvių fotografavimas.

Skenavimas ir archyvavimas. Kauno akropolyje ir deja . Fotojuostelių ryškinimas. Video įrašų suskaitmeninimas. PermaJet ir NovaJet atstovas. Teikiamos paslaugos: Momentinio.


AKROPOLYJE teikiamų paslaugų sąrašas. Profesionali fotospauda. Esame itin patikimi maisto žinovai: kasdien pateikiame šviežius produktus ir puikų kainos bei kokybės santykį! Mūsų pasiūlymų ir akcijų ieškokite iki.


Dovanų kuponas pasirinktai sumai. Plačiaformatė spauda ant drobės. Nuotraukos dokumentams. FOTOATELJĖ - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos sritys, vidutinis atlyginimas, darbuotojai, skolos sodrai.


Prekybos centras „Savas“ – geriausas tavo draugas, arti namų. KELTI NUOTRAUKĄ RODYTI KAINAS. Pristatymas Gaminius galite atsiimti mūsų būstinėje Vilniuje.

Siunčiame paštu, kurjeriu ar į paštomatą. Mini fotosesijos kaina – 2eurų. Storu knyginiu viršeliu Aformatas psl. Mes naudojame slapukus, siekdami užtikrinti geriausią įmanomą tinklapio naudojimą vartotojui. Naudodamiesi šiuo tinklapiu, taip pat ir patekę iš kito tinklapio . Kvalifikuoti fotografai pasirengę užfiksuoti žaviausias akimirkas įvairiuose Jūsų gyvenimo . Puikus kainos ir kokybės santykis!


Sutinkant publikuoti nuotraukas . Išskirtinės parduotuvės, geriausi restoranai ir paslaugos. Kategorija: Fonai, fonų laikikliai. Jūsų namams, kad kiekvieną dieną galėtumėt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai