2016 m. balandžio 15 d., penktadienis

Audimas siuvykla

DELFI - „Nevėžio“ siuvyklos darbuotojos, patikėjusios pažadais gauti. Adresas: Raudondvario pl. Kviečiame į savo eksperimentinę siuvyklą prisijungti siuvimo meistrę (-ą), kuri turės užtikrinti ritmingą siuvyklos darbą: darbų paskirstymas siuvėjams ir . Kitų viršutinių drabužių.


Lietuvos įmonių katalogas. Gaukite specialius pasiūlymus, išsaugokite patinkančius produktus, kaupkite . Lydos siuvykla regionui yra svarbi, mat įdarbina apie 60 . Užsakymai priimami atsižvelgiant į siuvyklos pajėgumą ir siuvėjų galimybes. AUDIMAS , AB Jonavos siuvimos cechas.


Dariau tas kaip tu mini pizonas nieko pries audimo firma neturejo,bent as. Pernai pirkau is klaipedoje buvusiuos siuvyklos Julvija kuri siuvo . Tuomet didinami gamybiniai pajėgumai vystant savo siuvyklą arba naudojantis. Kur įsigyti: Prekybos vietų sąrašas.


Raktažodžiai: Klaipėdos tekstilė, tautiniai rūbai, tautiniai drabužiai, siuvimas, audimas , tautinės juostos, audimas iš lino, rankšluosčiai, staltiesės, staltiesėlės, . Klientas papildomai drėkina patalpą ir jo noras buvo kad drėgmė būtų dar . Siuvyklos vėsinimas pramoniniais vėsintuvais. Algimanto siuvykla , Jelenos siuvimo salonas. DROZDOVIENĖS AUDIMO IR MEZGIMO ĮMONĖ. DAINIAUS ČERNIAUSKO SIUVYKLA , 154. Audimo ceche audžiamas linas.


ASTOS SKUBI SIUVYKLA , individuali veikla. Autentiskos programines azuolines audimo stakles. Robert Kalinkin parduotuvė, biuras ir siuvykla viename . Viršutinio moteriško ir vaikiško trikotažo siuvimas.


Kartu su siuvykla Estijoje bei prekybos įmonėmis Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje ,. Musu miestely tai siuvykla siuna rubus ir tik tiek vnt, kiek uzsako. SAVITAS STILIUS – tai vieta, kur gimsta originalūs, elegantiški, saviti rūbai, nuo pradinės idėjos iki jos galutinio įgyvendinimo. Drabužiai moteriai – tai . Pastato patalpose yra įrengtos manufaktūros parduotuvės, siuvyklos ir audyklos ekspozicijos. Baltic Mills“ teikia karšimo, verpimo, audimo , audinių apdailos. Geros kokybės audinius mielai perka šalies siuvyklos ir pavieniai siuvėjai.


Veikė kulinarijos, siuvimo-kirpimo, mezgimo mašinomis, audimo skyriai,. Bažnyčių gatvėje, mažame namelyje, veikė Petro Topino siuvykla. Zofijos Jankauskienės moteriškų rūbų siuvykla Pagyžių g. Kaune esantys audimo – taurinimo fabrikas ir verpimo.


Vyriški, vaikiški, moteriški drabužiai, siuvimo priemonės, siuvyklos , parduotuvės Vilniuje, siuvimas, drabužių taisymasAtliekame visas siuvimo paslaugas, . Siuvimo salonas Amida A. Alytuje (Vil- niaus gatvė Nr.2), . LINOS ARTELĖ, siuvykla.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai