2016 m. balandžio 25 d., pirmadienis

Psp 3004 kaina

Psp 3004 kaina

Palygink skirtingų parduotuvių kainas , surask pigiau ir sutaupyk! Turim ir Piano black ir street . Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Visi psp kaina skelbimai - psp kaina skelbimų paieškos rezultatai Alio. IR KEICIU, I KOMENTARU NEATSAKAU, SKAMBINKITE! Komplekte visi priedai.


Psp 3004 kaina

DC for Sony Internetinė kaina 6Lt. Būklė kaip naujo, buvo visada naudojamas silikoninis dėklas. Shop our great selection of PSP games and accessories. Gamintojo garantija: Ne.


Didelis pasirinkimas, kainos nuo 2Lt iki 6Lt, priklausomai nuo PSP modelio. Yra dėžė,instrukcijos,apsauginis dėkliukas bei pridedami žaidimo . Kainos nuo 50euru Suteikiu garantiją ir kokybišką servisą. Vel gavau labai geru, beveik nenaudotu ivairiu modeliu ir spalvu PSP. Seip pats psp visai be jokiu ibrezimu, visai kaip naujas. Koks tu ikyrus esi, kainos ribos - 1~70k apsipirkinejimai.


Pridesiu filma ir žaidimą. UMD žaidimas Need For Speed . Puikios naujienos žaidimo kompiuterių mėgėjams! Topocentre dabar galite rasti įvairių naujausių žaidimo konsolių labai prieinama kaina ! Classifieds in Tauragė at CityBase.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai