2016 m. birželio 9 d., ketvirtadienis

Tampres aukstu liemeniu

Tampres aukstu liemeniu

Anticeliulitinės ilgos tamprės (kelnės) Farmacell - Ortopedijos technika produktai -tai ortopediniai. V formos liemens juosta - puikiai pabrėžia raumenis - malonus liesti audinys - sukryžiuota liemens . Moteriškos tamprės aukšto intensyvumo treniruotėms. Tamprės puikiai priglunda prie kojų, apsitempia ir išryškina Jūsų figūrą. Mūsų asortimente rasite paaukštintu ar žemintu liemeniu , 3⁄ilgio, klasikines, čiurnos . Platus asortimentas, patogus ir saugus pirkimas internetu parduotuvėje MiestoMada. Tamprės - platus pasirinkimas - vienspalvės, spalvotos, šiltos, su užkulniu, aukštu liemeniu , sportui, nėštukėms ir kt.


Išbandykite mūsų „Power“ tampres ir mėgaukitės dailiai kūno linijas išryškinančiomis siūlėmis bei prakaitą sugeriančiu, neperšviečiamu audiniu. Pirk, keiskis ar parduok be jokių. Sportinės juodos tamprės. Timpos aukstu liemeniu. Odinės tamprės su juostomis ir pašiltinimu.


Idealiai priglunda prie kūno, patogios, aukštu liemeniu. XL Juodos Tamprės Aukštu Liemeniu , vnt. Tamprės aukštu liemeniu , Kelnės, tamprės, juoda, SINSAY. Languotos kelnės paaukštintu juosmeniu. Kelnės labai aukštu juosmeniu su grandinėle.


Raštuotos tamprės paaukštintu liemeniu. Suplyšusių džinsų imitacijos tamprės su aukštu liemeniu tik eur. Filtruoti prekių sąrašą Rodomi visi rezultatai. Padeda sumažinti celiulito požymius ir kojų tinimą. Pasinaudojusios šiuo visoms dailiosios lyties atstovėms aktualiu pasiūlymu, įsigysite labai madingas ir praktiškas Aura.


Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi. Panašių skelbimų galite rasti kategorijoje Moterims. Neoninės tamprės aukštu liemeniu. Dabar smagu, kad dažnai tamprės yra paaukštintu liemeniu – jos patogios ir gražiai atrodo.


Bet renkantis taip pat svarbu pasimatuoti, o matuojantis – pajudėti,. KODĖL TAI TVARU Tvarūs „Vivida“ audiniai yra mūsų ekologiškų, patogių, aukštos kokybės drabužių pagrindas. Mūsų tvarūs gamybos procesai sertifikuoti. TAMPRĖS AUKŠTU JUOSMENIU SU SAGA.


Kategorijos: Kombinezonai ir tamprės , Tamprės. Išskirtinės ir kokybiškos tamprės , tamprės sportui ir laisvalaikiui, kompresinės tamprės , sportinės besiūlės liemenėlės, palaidinės sportui, komplektai sportui . Sudėtis: Nylon, Polyester, Elastane. Atraskite šią ir dar daugiau prekių „ Bershka“ parduotuvėje, kurioje kas savaitę pristatomi nauji gaminiai. Seksualios elastinės tamprės aukštu liemeniu.


Tampres aukstu liemeniu

Madingos ir elegantiškos tamprės aukštu liemeniu yra būtinas priedas kiekvienos moters garderobui. Nepermatomos tamprės gražiai aptemps jūsų kojas ir . Grįžti į prekių sąrašą. A - Ūgis, -16 1- 17 1- 18 180-. B - Ilgis, - 9 - 10 1- 10 1- 108. C - Krūtinė, - 8 - 9 - 9 - 102.


Platus prekių asortimentas, aukšta kokybė bei geriausios kainos garantija! Geltonos timpos su aukštu liemeniu - KELNĖS Išmatavimai: liemens plotis - ( neištempus) (ištempus) plotis ties klubais - nuo liemens . Adidas, Nike, Puma ir kt. Eko odos juodos kelnės žemu liemeniu.


Originalios odos imitacijos kelnės žemu liemeniu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai