2016 m. rugpjūčio 11 d., ketvirtadienis

Butai be pradinio inaso klaipeda

Butai be pradinio inaso klaipeda

Klaipėda , Miškas, Dragūnų g. Siūlome išsirinkti būstą, o pradinį įnašą, reikalingą banko finansavimui gauti, galėsite sukaupti. Butus galite rinktis tiek su daline, tiek su pilna apdaila. Pradinio įnašo kaupimą pradedate mokėti projekto statybos metu, o pastačius projektą, . PARDUODAMAS ŠVIESUS KAMBARIŲ BUTAS BANDUŽIŲ G. YRA GALYBĖ ĮSIGYTI BE PRADINIO ĮNAŠO ! Visi pradinio inaso skelbimai - pradinio inaso skelbimų Parduodami butai. BUTŲ UŽ PANAŠIĄ KAINĄ APLINK KLAIPĖDĄ ĮMANOMAS PIRKIMAS IR . Pirkėjas, dar nesukaupęs pradinio įnašo (proc. buto kainos) – išsirenka norimą butą, tada . Nereikia įkeisti turto, nereikia pradinio įnašo. Butas ‎: ‎DPradinis įnašas ‎: ‎14.


Nesvarbu tai butas ar namas. Dėl pradinio įnašo , tai jis turi būti grynais pinigais. Išperkamoji nuoma yra įmanoma be pradinio įnašo , bet visos sumos . Didžiausiais pasirinkimas Lietuvoje. Nekilnojamojo turto skelbimai, butai , butų nuoma, namai, patalpos, sklypai.


Išsirink svajonių namus! Norite pirkti kotedžą, bet neturite pradinio įnašo ? Parduodami 1-kambarių nauji butai Vilniuje Pašilaičiuose, gyvenamųjų namų komplekse AMBERCITY. Jums nereikia iš karto mokėti pradinio įnašo bankui;. Išskirtiniai pasiūlymai ir akcijos butams. SIGYKITE BUTĄ BE PRADINIO ĮNAŠO PROJEKTE „CENTRO REZIDENCIJA“.


Mes kuriame namus Jūsų rytojui. Trūksta: klaipeda Būsto nuoma su išsipirkimu – rizika tapti savo namų vergu. DELFI - Sukaupti pradinį įnašą būsto įsigijimui yra didelis iššūkis. Visos įmokos bus įskaitytos ir sudarys banko paskolai gauti reikalingą pradinio įnašo sumą (procentų turto kainos). Visi butai – su erdviais balkonais, o pirmuosiuose aukštuose įrengtos jaukios terasos.


Butai gyventojams parduodami su daline vidaus apdaila, tad pagal savo. Ieskau buto isperkama nuoma kaunas kedainiai. Privačiai, turiu pradinį įnašą. Dabar pats laikas įsigyti nuosavą būstą!


Butai be pradinio inaso klaipeda

Parduodamas naujos statybos name, erdvus ir jaukus kambarių butas Sausio . Paslauga skirta klientams, negalintiems pradinio įnašo sumokėti iškart. Vidutinė įrengto kambarių buto kaina ekonominiame segmente. Būsto nuomai ir pradinio įnašo kaupimui jauna šeima gali skirti apie 550 . Yra keletas NT projektu, kur galima busta pirkti neturint inaso.


Jei yra kitokiu variantu pirkt be pradinio inaso pasidalinkit, butu isgirst butu ;). Nedideli butai įperkami beveik visoms jaunoms šeimoms. Dažnai pradinio įnašo sumą jaunoms šeimoms dovanoja tėvai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai