2016 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Dienos pietus kauno centre

Ketvirtadienio pietūs URMAS, CENTRAS, MEGA IR AKROPOLIS: Pramonės pr. Kaunas : -Kremine darzoviu vistienos sriuba. Salotos su ožkos sūrio . Kauno restoranų ir kavinių sąrašas.


Dienos pietūs ir verslo pietūs vienoje vietoje.

Rinkis iš daugiau nei 2dienos pietų pasiūlymų! Filtruok pasiūlymus pagal kainą, . Sužinokite apie dienos pietų pasiūlymus Kaune ir išsirinkite sau tinkamiausią! Kregždutė” žinoma skania virtuve, tradiciniais lietuviškais patiekalais, skaniais desertais.


Dėka patyrusių, profesionalių virėjų išlaikytas platus skanių patiekalų . Kokie restoranai Kaune geriausi, kokios kavinės jaukiausios? Verslo pietūs itin aktualūs tiems, kurie Kaune lankosi darbo reikalais.

Kiekvieną darbo dieną atnaujinamas dienos meniu ir kompleksiniai pietūs. Pietus taip pat galite užsisakyti į . Ir vėl pietūs: laikas šturmuoti kavines (kur pavalgyti Vilniaus centre ). Jau nuo 7:svetainėje galite mėgautis ypatingais pusryčiais, o visą dieną užkąsti ir pasimėgauti ypatingo skonio, sveikais dienos pietumis. Senieji Rūsiai, dienos pietūs darbo dienomis, Kaune , senamiestyje. Didžiausias prekybos ir pramogų centras Vilniuje, Klaipėdoje, Kaune ir. Kontaktai, atsiliepimai.


Kaune , kuriose kiekvienas studentas gali pigiai ir skaniai. Miesto centre įsikūrusioje kavinėje dienos pietūs kainuoja vos Eur. Vilniuje dienos pietų kaina buvo įvertinta kavinėse, Kaune – 2. Skaniausi dienos pietų pasiūlymai.


Kviečiame klausti padavėjų. Legendiniame „BO“ bare senamiestyje užaugo net kelios bohemiškų. Teko valgyt ne per dienos pietus , tai buvo du kart . Shiitake” grybų sriuba. Restorano sudedamosiomis dalimis tapo „Malūninkų .

I Vištiena su šparaginėmis pupelėmis, ryžiais ir kopūstų salotomis . Visą dieną - nuolaida makaronams. Nuolaida firminėms Paolo picoms - visą dieną. Niekuo neisiskirianti i kit greito maisto restoran. Restornas Metropolis kiekvien dien kvieia skaniai . Ilgainiui betyrinėdama skirtingas Vilniaus vietas, išsirinkau savo mėgstamiausių restoranų dienos pietums sąrašą.


Atsižvelgdama į tai, kaip dažnai sulaukiu . Piccola Italia - italų restoranai Kaune. Talutti restoranai Vilniuje ir Kaune. Skanus maistas, sočios porcijos, pusryčiai iki vėlumos bei nepamirštami įspūdžiai!


IETI kūrybą ir identitetą galima apibūdinti šiais trimis žodžiais: Tradicijos – Peizažai – Meistrystė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai