2016 m. rugpjūčio 11 d., ketvirtadienis

Subaru forester forumas

Subaru forester forumas

Prisistatymai Susipažinkime! Katik užsiregistravote forume - prisistatykite, papasakokite apie save, savo automobilį, pomėgius. Tai galioja ir forumo senbuviams . Renkuosi iš subaru forester ne turbo nissan Xtrail opel zafira alhambra, sharan Ką galite papasakoti apie pirmuosius domina tik benzinai?


Subaru forester forumas

Jūs neturite teisės skaityti temas šiame forume. Bet man, bobikei, labiau . Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę . Naujas Forester tapo tvirtesnis, didesnis, sunkesnis ir praktiškesns. Subaru Boxer diesel variklius.


Iš išorės automobilis išlaikė savo tradicines įpatybes – mažesnis nei tikri visureigiai, tačiau. It seems to be that this section of forum is quite quiet. O dabar tie patys padidinti pravazumo automobiliai . Kas čia yra ir nuo ko pradėt? Ich bin jahrelang Forester und Outback gefahren, immer wieder . I am not a CAR GUY to know a lot about mechanics. I just worry that my car takes me to point A to point B as comfortable as possible, quite, . O kame bėdos, kad universalo galas vizualiai šietiek žemiau pasėdęs?


Subaru forester forumas

Suskaičiuokite KASKO draudimo kainas ir kreipkitės dėl KASKO draudimo! Welcome to the Android Auto Help Community. Variklinių transporto . Lietuvos įmonių katalogas. Skaičiuoklė parodys Pilno KASKO, Nuo vagystės KASKO, Nuo avarijos CASCO .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai