2017 m. vasario 14 d., antradienis

Kauno tarpmiestiniu autobusu tvarkarastis

Kauno autobusų stoties informacija. NE UAB BUSTURAS TINKLALAPIUOSE, TEISINGUMĄ. Pažymėtus laukus būtina užpildyti. Stočių pavadinimus veskite lietuviškomis raidėmis. Skelbiame Lietuvos tarpmiestinių autobusų tvarkaraščius.


Kauno tarpmiestiniu autobusu tvarkarastis

Transporto tvarkaraščiai – 118. Išvykimo laikai realiu laiku. Vilniaus autobusų stotis - priemiestinių , tarpmiestinių ir tarptautinių autobusų tvarkaraščiai , bilietų pardavimas, kelionės ir keltų bilietai, draudimas, skubių siuntų . Modernūs tarpmiestiniai autobusai ir mikroautobusai, papildyti naujausiais įrenginiais, suteikia galimybę mėgautis patogia ir turininga kelione daugiau nei . Alytus per Cinkiškius, Kauną. Palangos autobusų stotis tvarkaraščiai.


Tai pat vidutiniškai 7tarpmiestinių ir tarptautinių autobusų per parą užsuka į stotį. Keleivių pervežimas miesto, tarpmiestiniais ir tarptautiniais maršrutais. Kaunas per Klaipėdą (ekspresas). TARPMIESTINIAI TVARKARAŠČIAI. Kaip skelbiama bendrovės „Kautra“ pranešime spaudai, tokiems tarpmiestinio.


Kauno tarpmiestiniu autobusu tvarkarastis

Kelionė į Gardiną autobusu su WI- FI, media centru, 220v, daug vietos kojoms, nemokamu vandeniu. Tarptautinių autobusų tinklas Europoje siūlantis patogias kelionės į šalių ir 2miestus. ECOLINES autobusų bilietus internetu.


Važiuojant tarpmiestiniu autobusu Vilniaus ar . UAB Marijampolės autobusų parkas tarpmiesčio autobusų maršrutų tvarkaraščiai. Prienus, Kautra, žemagrindis autobusas. UAB Telšių autobusų parkas internetinė svetainė, kurioje pateikiama informacija apie įmonę, jos veiklą bei. Pateikiami ir autobusų. Stotelė Smiltynė yra prie Senosios perkėlos.


KAUNAS -NIDA (kasdien) . Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Kamajai 5:5 Anykščiai 6:4 . UAB „Kelmės AP“ autobusai važiuos vasariniais maršrutais. Visagino nuo Veteranų g. VDU Žemės ūkio akademija - Geležinkelio stotis. Autobusai ir troleibusai.


Pagalba neįgaliesiems: Tel. VILNIUS (per Panevėžį) –6. Detalesnė informacija dėl autobusų maršrutų tel. Tarpmiestiniai tvarkaraščiai.


Naujoji Akmenė-Telšiai, Naujosios Akmenės AP, 09:20.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai