2017 m. vasario 28 d., antradienis

Naujos dainos 2019

Grupė Bernužėliai - tai gera nuotaika jūsų šventei, renginiui ar vakarėliui. Grupė “Bernužėliai” – tai geranuotaika jūsų šventėms, renginiams, vakarėliams. Please try again later. Play all Mix - Dabar Dainuos Panelės!


Būk su lietuviška muzika! Groju klavišiniais instrumentais ir dainuoju vienas įvairiuose renginiuose: vestuvėse, jubiliejuose.

We recommend you to check other playlists or our favorite music charts. If you enjoyed listening to this one, maybe you will like: 1. A playlist featuring GJan, Ieva Zasimauskaitė, Monique, and others. Atėjus naujam mėnesiui anonsuojame, kokios yra populiariausios naujos lietuviškos dainos.


TOP sudarėme atsižvelgdami į pozicijas . Kalėdų eglės įžiebimo šventėje – naujos ROYCE dainos premjera (1). Paskutinės grotos dainos. Tai dar viena daina iš būsimojo, jau trečio.

Jis pasakoja, kad tik tuomet, kai daina jau buvo įrašyta, jis suprato, kodėl ji . Klaipėdos Švyturio arena. Maxima“ Kalėdas pasitinka su M. Top dainos - topDainos. Skaudžiai, bet saldžiai – nauja daina nuo Omertos ir G. Lietuvos radijo stočių topai šiuo metu.


Omerta pristato dainą , kurią įrašė kartu su savo dukra. Naują dainą pristatantys Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė: „Būtume geri. Pasak naujosios dainos versijos iniciatorių, ji nebūtų gimusi be . Tęsiant muzikinę nuotaiką – studijoje savo naujausią muzikinį klipą pristato muzikos kūrėjas ir atlikėjas, solo dainininkas – Justinas Jarutis. Prieš dvejus metus solinį albumą „Eternity of Dreams“ išleidusi, švelnaus tembro dainininkė, dainų kūrėja Marija Akelan tęsia savo svajingą ir . Kylančios dainos Europoje bei visame pasaulyje.


TOP dainų sąrašą nuolat atnaujinsime, tad kviečiame sekti . Manome, kad nauja dainos „Ten“ versija šią vasarą bus tikras desertas mūsų gerbėjams “ . Sprendimas: Rolandas J. Audio transliacija Video transliacija. Radijo stotis Lietus. Tikimės, kad ši daina suteiks mūsų klausytojams daug gražių ir puikių emocijų.

Kėdainietė Paola Hart pristato naują dainą apie prisiminimus. Paola Hart galėtų būti tituluojama viena. Karolina DEGUTYTĖ - 09:Gegužės 02d. Coldplay“ pristatė dvi naujas dainas. Orphan“ ir „Arabesque“.


Tikram euro kolekcininkui svarbu žinoti, kada planuojama išleisti naują monetą. Interneto svetainių kūrimas s-e. Naujausios žinios iš Eurovizijos konkurso, dainos , apžvalgos, nuotraukos, atrankų. Ateina laikas ir nauja daina gimsta“, – apie ką tik gerbėjams pristatytą naują. Frankas Sinatra - vienas garsiausių XX a. Amerikos dainininkų, kurio lyrinis vokalas ir paprastumu garsėjančios dainos vis dar nepalieka abejingų.


Vagelis pristato naują savo dainą „Be išimčių“: apnuogino. Daina „Be išimčių“ yra labai jautri, nes ji yra apie patį tikriausią ir stipriausią įmanomą ryšį – apie meilę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai