2017 m. gegužės 30 d., antradienis

Asus x551m baterija

Nėštukės fotosesija tai ne tik pasikeitusios kūno formos, bet ir jausmai – meilė, jaudulys, ilgesys. Natūrali ir tikra, - val. Tegu nuotraukose būna užfiksuota tai kas tikra ir brangu! Me Gusta komandų fotosesija : Gegužės 13d. Foto sesija vyks Focus studijoje.


Asus x551m baterija

Gavom dovanu fotosesija nepigia, labai nuvyle nemokejimas bendrauti. Kiekvienais metais nuo lapkričio mėn. Ligitos Vaitkutės foto studija kviečia įamžinti gražiausias ir svarbias naujagimio akimirkas. DALYKINIS PORTRETAS STUDIJOJE : iki min. Dovanų kuponai fotosesijai, fotoknygos.


Draugiška, jaunatviška bei kūrybinga. Jūsų visi charakterio bruožai atsiskleis skirtingų apšveitimų, fonų ir kitų studijos atributų dėka. Sveiki, esu studente, kuri jaucia didele aistra fotografijai. Mokausi uzsienyje tad esant dideliam kruviui universitete fotografijai lieka labai mazai laiko.


Asus x551m baterija

Vilniuje , gamtoje ar mieste. Galime fotografuoti studijoje su lempomis arba dienos šviesa. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Kalėdinė fotosesija musu studijoje. Fotografuojant kitur – kaina sutartinė.


Fotosesijos variantų paaiškinimai žemiau. Teatriška fotosesija įtraukia visus į smagų žaidimų, transformacijos ir improvizacijos sūkurį! Išbandyk visus kostiumus ir gerai praleisk laiką!


Asus x551m baterija

Ruošiamės mergvakario fotosesijai studijoje. Norite atlikti nėščiosios fotosesiją studijoje ? Asmeninė fotosesija studijoje. Artėjančių švenčių proga ieškote dovanos? Konsultacija telefonu dėl lokacijos, aprangos, temos . Ir daug … fotostudija vilniuje nuoma fotostudija pilaiteje provanso. Susisiekite su fotografu ir susitarsite dėl fotosesijos detalių ir eigos.


Jūsų patogumui, studijoje teikiamos papildomos visažistės paslaugos. Mini fotosesija Šypsokitės! Pagaliau įsirengėme, įsikūrėme ir paruošėme Jums. Studiją patogu naudoti didesnėms fotosesijoms, kurioms reikia ne tik erdvės, bet ir . Standartinės iki val.


Balandžio-lapkričio mėnesių laikotarpiu fotosesijos studijoje nevykdomos. Romantiška fotosesija dviem Klaipėdoje „FotoMo“ , Klaipėda val. Jūs gausite retušuotų . Profesionali fotosesija. Užsisakykite profesionalią fotosesiją.


ASMENINĖ FOTOSESIJA STUDIJOJE.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai