2017 m. gegužės 4 d., ketvirtadienis

Skelbimo šablonas

Lankstinukai , skrajutės. Reklaminiai lankstinukai ir katalogai. Cleaning Machines Cleaning machines for . Mūsų siūloma lankstinukų. Spausdinami ant kreidinio arba matinio 135g popieriaus.


Kainos nurodytos be PVM. Maketavimo darbai į kainą . NRTIC lankstinukus apie religines bendruomenes ir dvasines grupes, kurios veikia Lietuvoje. Skrajutės tai pigus ir efektyvus būdas informuoti Jūsų potencialius klientus apie vykdomas akcijas ir nuolaidas arba tiesiog pakviesti į Jūsų organizuojamą . Skrajučių, plakatų, kortelių užsakymo sistema, gamyba (spausdinimas, spauda) geromis kainomis.


Pristatymas visoje Lietuvoje. Paprasta, greita ir patogu! Sukursime idėją, pritaikysime jai įdomų lankstymą, parinksime tinkamiausią popierių.


Skelbimo šablonas

Nedidelės kainos - aušta kokybė, greita spausda. Galimi įvairūs lenkimo būdai, maketavimo ir dizainos paslaugos. Ekologiška spauda naudojant perdirbtą popierių, lankstinukai gaminami ir spausdinami skaitmeniniu ar ofsetiniu būdu. Mes vertiname tikslingą darbą, todėl visada patarsime Jums, kaip sujungti . Pagrindinis lankstinuko bruožas kad jame nėra jokių . Pigi ir efektyvi marketingo . Jų spalvotumas, popieriaus storis ir technologiniai papildymai (UV lakavimas, kirtimas, kongrevas) pasirenkami.


Kokybiški lankstinukai už prieinamą kainą. Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje. Krepšelyje nėra produktų. Standartiniai Aformato lankstinukai.


Skelbimo šablonas

Tai puiki verslo reklama ir patogus informacijos skleidimo būdas. Kiekis (vnt), Aformatas, Aformatas, Aformatas. Už viską ką matote 20eurų. VAIKAMS, BESIRUOŠIANTIEMS DALYVAUTI APKLAUSOJE. TĖVAMS IR GLOBĖJAMS, KURIŲ VAIKUI TENKA . Meningokokinė infekcija ar meningitas?


Infekcija tai, ką turi žinoti kiekvienas. IndigoPro spaustuvėje lankstinukus mažais tiražais gaminame skaitmeninės spausdos mašina, o didesnius tiražus ofsetinės spaudos mašina. Klaipėdos pedagoginėje psichologinėje tarnyboje teikiamos specialiosios pedagogikos ir psichologijos paslaugos Klaipėdos savivaldybės ugdymo įstaigų.


Skelbimo šablonas

Cheminių medžiagų skyrius tel. Norėdami gauti informacinę medžiagą į savo pašto dėžutę, rašykite elektroniniu paštu: . Prekės ar paslaugos reklamai geriausiai tinkantis informacijos sklaidos būdas – skrajutės bei lankstinukai. Galime pasiūlyti įvairius popieriaus tipus, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai