2017 m. gruodžio 4 d., pirmadienis

Vaikiskos masinos su pedalais

Yra NEMOKAMAS pristatymas. Naujas minamas vaikiškas traktorius su priekaba. Minamas pedalais nuoroda naujo:. ROLLY TOYS UNIMOG FORST su POWERWINCH minama pedalais.


Paspiriamos mašinos vaikams – automobilius, keturračius motociklus, motorolerius ir dar daugiau modelių rasite. Tai yra maža tikro automobilio kopija, kuri suteiks galimybę jūsų vaikui žaisti suaugusio žaidimą ir .

Rekomenduojamas amžius nuo metų. Pedalais minamas vaikiškas traktorius su priekaba Smo. GOKI mašina minama pedalais Retro 930-tųjų metų retro stiliaus mašina, minama pedalais , su gumuotais ratais ir metaliniu korpusu - labai patikimas, . Tai vienas megstamiausias berniukų aktyvaus laisvalaikio užsiėmimų. VIKING Junior Track traktorius su pėdalais vaikams. Vaikiški keturačiai ir kartingai.


Tvirtas traktorius su pedalais , sukurtas pagal VIKING traktorių modelį. STIHL vaikiškos darbinės pirštinės (dydis L).

Raudonas vaikiškas keturratis motociklas su garsais ir švieselėmis. Triratukas Qplay Tricycle Prime in 1. Didelis vaikiškas traktorius su pedalais , priekaba bei kasimo kaušu Matmenys: 1x 39. Paspauskite nuotrauką, kad ją padidintumėte . Jūsų vaikai praleis daug šaunaus laiko, važiuodami šiuo pedalais minamu kartingu. Pilkas retro vaikiškas automobilis su stūmimo rankena . Keturračiai ir atnaujinta spinta!


Radijo bangomis valdoma mašinėlė Ford GT5su vairu ir pedalais. Elektromobilis BUGGY baltas. N - neutrali stovėjimo būsena, D - važiavimo į . Naomė vargais negalais jas užtrenkė ir įjungusi pavarą nuspaudė greičio pedalą. Paskutinę akimirką jis pakilo ir praskriejo virš mašinos. Nes dabar ir brolis nori važiuot, netelpa, pats pėdalo nepaspaudžia.


Iš pradžių, kai mašina buvo šviežias išradimas, lenktynių tikslas buvo įrodyti, kad . Parduodami nauji elektromobiliai vaikams akumuliatorines masinos geromis kainomis. Laido ilgis su pedalu 40cm. Grandininis minimo mechanizmas , minti pedalus bus labai lengva ir paprasta.


Vaikų važiavimo mašinos pristatymas į gaminius Vaikų važiavimas yra.

Dauguma važiuoja garsais ir muzika, o kai kuriuose - mirksinčiais žiburiais, pedalais ir . Mašinos pedalų padėtis keičiama, o vairas įmontuotas per vidurį, todėl . Stagg BX-PHASER pedalas. Vidutinis pristatymo laikas d. Minkšta ir patogi baro kėdė iš tikros odos atrodo tikrai įspūdingai, atramos kojoms yra unikalaus, dviračio pedalų dizaino. Stabdžių pedalo plokštelės virinimas iki stabdžių pedalo svirties gali nebūti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai