2017 m. gruodžio 19 d., antradienis

Sodinuku muge 2019 senukai

Sodinuku muge 2019 senukai

Rudeninė SENUKŲ sodininkų mugė vyks jau šį savaitgalį, spalio 11–12 . JAU ŠĮ SAVAITGALĮ MŪSŲ UŽAUGINTUS SODINUKUS GALĖSITE ĮSIGYTI: . Mugė vyks šiuo laiku: Šeštadieniais 8-val. Senukai “ Draugystės g. Sekmadieniais 8-val. Sodininkų mugėje paklausiausi vaismedžių sodinukai. Ieškančiųs dekoratyvinių augalų ir sodinukų , norinčius namus papuošti amatininkų . Vilniečius į sodinukų mugę „Aš sodinu“ kviečia A. Kaune vyksianti sodinukų mugė „Aš sodinu“. Trūksta: senukai Šį savaitgalį kauniečius kvies sodinukų mugė „Aš sodinu.


Sodinuku muge 2019 senukai

Svarstote kaip šiemet papildyti ar atnaujinti. Amatininkų - kūrėjų kalėdinė mugė. Kretingos miesto Kalėdų eglės įžiebimo šventė ir kalėdinė mugė. Balandžio – dienomis vyks pavasarinė sodininkų mugė Vilniuje Lukšio g. Marijampole, Lithuania, Marijampole, Lithuania. Prasideda palankiausias vynmedžių . Linux upgrade python version.


Medelynuose, turgavietėse ir sodinukų mugėse pavasarinis pagyvėjimas. Sodžiaus jovarai“ – tai įvairių augalų bei sodinukų mugė , konsultacijos. Kasmetinė sodininkų mugė jau netrukus šurmuliuos didžiuosiuose šalies. Basanavičiaus gatvė 91C, Kėdainiai ,. Pavasarinė augalų mugė.


Sodinuku muge 2019 senukai

Gyvos eglutės vazonuose. Besidomintys sodininkyste ir daržininkyste Žalioje stotelėje ras sodo ir daržo prekių: įrankių, sėklų, sodinukų ir kitų produktų gražiam sodui bei daržui. Atsiliepimai ir pasiūlymai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai