2017 m. gruodžio 1 d., penktadienis

Jysk parduotuves vilniuje

Jysk parduotuves vilniuje

Parduotuvės darbo laikas. JYSK Šiaurės miestelis. Jysk internetinės parduotuvės už geriausią kainą! Rezultatai viršijo lūkesčius, klientų . Skelbimas įdėtas naudojantis m. Iš viso į jų įrangą investuota daugiau nei mln.


Namų tekstilė ( patalynė, rankšluosčiai, antklodės, pagalvės), čiužiniai, kieti, lauko baldai, buities. Išvyka dviračiais su draugais į užmiestį, audringas ir karštas savo mėgstamos komandos palaikymas, aktyvus vakaras su draugėmis fitneso klube. Namų apyvokos ir interjero prekės. Darbo valandos: I-VI 9–val.


Găsiţi o gamă variată de saltele, pilote, perne şi mobilier . Didžiulis buitinės ir vaizdo technikos pasirinkimas Jūsų namams. Televizoriai, muzikos grotuvai, virtuvės technika, laisvalaikio prekės, smulki buitinė technika ir. Atlyginimas atskaičius mokesčius, Nuo 5€. UAB „Merkys“ firminė parduotuvė.


Jysk parduotuves vilniuje

Išradingos idėjos vakarėliams ir švenčių atributika pagal. LB Baltic Fund III“ valdomą prekybos centrą įsikelia pirmoji „Pepco“ parduotuvė. Mūsų elektorinė parduotuvė naudoja cookies. Daugiau informacijos Sutinku.


Title: Avize lt, Author: jysk , Name: Avize lt, Length: pages, Published:. Spausdami registruotis arba prisijungti, Jūs patvirtinate, kad esate bent metų amžiaus, ir kad . Prekė tiekėjo sandėlyje. Interneto svetainė: jysk. Lauko baldai kavinių, barų bei restoranų terasoms.


Jysk parduotuves vilniuje

Kokybiški metaliniai bei plastikiniai lauko baldai viešoms, verslo erdvėms. Savo asortimente turime . Megoje“ – didžiausia „ Jysk “ parduotuvė Baltijos šalyse. Norientiems atrasti išskirtinį žvilgsnį ir rafinuotumą miegamajame - siūlome šiuolaikinį, išskirtinį lovos užtiesalą! Tegul Jūsų miegamasis tampa kerinčiu! Per Kūčias, gruodžio d. Maxima“ atsidarys įprastu laiku,.


Kalėdų išvakarėse, gruodžio d. Vilniaus , Klaipėdos ir Šiaulių . NORFA parduotuvėse ir prekybos centruose organizuojamos akcijos ir žaidimai „Norfa“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai