2018 m. gegužės 3 d., ketvirtadienis

Bmw sueuropinimas

Teikiu BMW automobilių elektronikos remonto paslaugas, atlieku diagnostiką,. LED keitimas į geltonus automobiliams iš JAV ( suEuropinimas ). BMW automobiliams: Sukoduojame pilną Europą, pakeičiame šviesų jungtuką su priešrūkinio žibinto jungtuku, Įrašome naujausią navigacijos (CIC ir NBT) . JAV teritorijoje pagaminti ar JAV rinkai skirti automobiliai yra suderinti su šioje šalyje nustatytais techniniais reikalavimais. Automobilių iš JAV pritaikymas Europos rinkai, žibintų perdarymas ir kodavimas, kalbų . Kiek kainuoja amerikietiško prietaisų skydelio sueuropinimas (mylios į km., farenkeitai į celsijus)?


Ar visiškai reikalingas naujas skydelis ir . Usa perdarymas automobiliams Pagrindiniai mūsų darbai: LED ( diodinių ) žibintų remontas LED spalvos keitimas automobiliams iš JAV ( suEuropinimas ). Kaip ir kiti elektromobilių modeliai, dauguma eksploatuojamų Lietuvoje BMW Iyra iš JAV. Aišku, kad Amerikos ir Europos standarto įkrovimo . Pvz BMW kaimyno pavyko priristi tik pakeitus valdymo bloka i EU. EBi-XENON ZIBINTAS (LEMPOS-FAROS) PRIEKINIS KAIRE. Europiname multimedijas, įrašome Europos žemėlapius, keičiame USA į EU radijos dažnį, įrašome kalbas, programuojame lempas.


BMW vairuotojas naudojo uždraustus mirksinčius švyturėlius, kuriuos, pasak jo, važiuodamas įjungė netyčia. Kodėl BMW yra didžiausias automobilių eksportuotojas iš JAV? Pirmas toks įrašas, o tiksliau – skelbimas mano bloge. Naudotos BMW -LEXUS automobilių dalys.


Sužinosi galios didinimo etapus (stage) ir jų kilovatų bei sukimo momento maksimalias reikšmes. Lempu sueuropinimas technikinei apžiūrai. BMW šeimą papildė „Gran Coupe“ modelis. BMW MCoupe“ ir kabrioletas „ BMW MConvertible“ . F serijos BMW sueuropinimas (USA-EU ). Kėbulo spalva: CHAMPAGNER QUARZ . Audi iš USA sueuropinimas perdarymas į EU.


Audi diagnostika,kodavimas, adaptacijos,Component Protection nuemimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai