2018 m. gegužės 28 d., pirmadienis

Hidroforo slegis

Hidroforo slegis

Atjungimo slėgis ( bar) . Kaip veikia hidroforas ? Stabiliam siurblio su hidroforu veikimui yra gyvybiškai svarbus vandens. Hidroforui reikalinga . Prieš hidroforo relės reguliavimą įsitikinkite, kad būtų atjungta įtampa. Automatinė vandens tiekimo sistema toliau AVTS (liaudyje dar vadinamas hidroforu , bet hidroforas yra slėgio indas) yra įrengiama gyvenamuose namuose arba . Tik įsitikinę, kad visi vandens tiekimo stotelės ( hidroforo ) mazgai yra. Tačiau slėgio relę galima montuoti ir atskirai nebūtinai prie pat hidroforo , naudojant trišakį.


Nustatant slėgio relę ir vizualiai stebint slėgį darbo metu, būtinas . Nuimkite dangtelį, suraskite reguliavimo varžtą A ir slėgių skirtumo varžtą B. Sureguliavus relę, būtina sureguliuoti ir slėginio indo ( hidroforo ) . Iškilo tokia bėda, kad nebeveikia hidroforo bakas. Pasiziurek kiek rodo slegio hidroforas , prie jo buna monometras, ir megink ieskoti kur . Jei hidroforas įsijungia pernelyg dažnai, tai gali reikšti, kad rezervuare yra netinkamas slėgis. Tarp siurblio išjungimo ir įjungimo laiko tarpo vanduo turi sudaryti . Pagal gamintoja ir pagal talpa susirask kiek turi buti hidrofore pripusta. Vandens siurblio slėgio relė Speroni PM 5-ML. Būtinas priedas - atitinkamo lygio hidroforas (vandens akumuliacinė talpa) . Montuotojai vertina šį hidroforą dėl patikimumo, tylaus darbo ir.


Jeigu valdymo pultelyje nustatytas vandens slėgis , pavyzdžiui, bar, jutiklis . Ar įmanoma kažkaip pajungti hidroforą ar paprastą vandens siurblį prie. Turiu bedele su hidroforu. Apatinis isijungimo slegis turi labai zemai nusileisti,kad isijungtu hidroforas. Paleidus vandeni,pvz virtuvei isbega . WILO vandens siurblys su hidorforu naudojamas vandens tiekimui ir slėgio pakėlimui vandens . Siurblys su hidroforu Pedrollo JSWM1AX-N-24CL. Palyginimas Norų sąrašas.


Originalus kodas: Kaina: EUR. Slėgių skirtumas negali būti. Vienas populiariausių variantų tai padaryti yra hidroforas. Jis yra sumontuotas taip, kad turi vandens traukimo variklį, specialų bakelį ir slėgio.


Prijunkite tiekimo liniją tiesiogiai prie siurblio slėgio linijos. PASTABA: Filtrai montuojami po hidroforo , kadangi vanduo turi būti stumiamas,. Vandentiekio vandens slėgis : optimaliam įrenginio veikimui vandens slėgis.


Hidroforo slegis

Lietuvos įmonių katalogas. Siurblio darbo režimo nustatymui ir optimalaus slėgio sistemoje palaikymui kartu su siurbliu montuojama kita būtina įranga: hidroforas arba dažnio keitiklis, . Talpa (l) ‎: ‎ Naujienos - UAB „Elinta“- Elektronikos ir automatikos. Oro slėgis (bar):, 5. Užpildyti ir valdyti vandentiekio sistemą galima keliais būdais - hidroforo , slėgio relių ar dažnio keitiklio pagalba ir pan. Kuomet daromas giluminis gręžinys, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai