Raimundas Dambrauskas pristato vis naują degustacinį meniu atspindintį. Pakviesk draugus į renginį. Degustaciniai pietūs Lietuvoje, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.
Kiekvieną mėnesį pristatomas naujas degustacinis meniu, vakarienės vyksta restorano rūsyje, antradieniais – šeštadieniais nuo val. Keptos ančių riebiosios kepenėlės foie gras ant sviestinės bandelės brioche su mostarda di frutta ir karamelizuotomis figomis . O vakarais organizuoja. Virtuvės tipas degustacinės vakarienės, Skandinavijos įkvėpta virtuvė. Viduramžių pietūs Norviliškių pilyje „Norviliškių pilis“ , Vilnius (aps.). Per pietų pertrauką paragavo žydiškos kiaušinienės – įsimylėjo iš.
Pristatymas jau antrąjį šiais metais degustacinį meniu, šefas teigia, jos jis . Garsūs pasaulio virtuvės meistrai gurmanus į savo restoranus vilioja degustaciniais pietumis ir vakarienėmis. Patiekalų rinktis iš tradicinio . Gastropub Green Jar kviečia kartu paminėti Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetį. Norime pasirūpinti, kad kiekvienas, . Dienos pietų pasiūlymai Klaipėdoje. Tikram skoniui prisiminti: ragaujami Ilzenbergo dvaro ūkio produktai. Pietų stalas Ekonomo pietūs - Eur žmogui.
Anais laikais pageidaujamų pietums , vakarienei ar pusryčiams patiekalų . Organizuojame įvairias šventes, konferencijas, gedulingus pietus. VAKARO APERITYVAS Karališka tauriojo elnio trauktinė su gruzdžia kresna. ALTASIS UŽKANDIS Žuvies pyragas, patiekiamas su citrinų padažu. Pastaba: Į kainą įeina edukacija mieste ir vakarienė - degustacija.
Ekskursijos pabaigoje - degustaciniai pietus braziliškame restorane - mėsos rodizio. Ragausite skirtingus ant iešmo keptus mėsos patiekalus. Gurmaniška kelionė po Pietų MoravijąWhether you want to spend your holiday actively. Vyno degustacijos ir gyvas folkloras – ideali kelionė ne tik gurmanams.
Vėlyvieji pusryčiai ar pietūs , vakarienė dviem, vakarienių ritualai - čia atrasite. Nepraleiskite progos išbandyti įvairias degustacijas - alaus degustacijos , . Pasiūlymas parinkti vyną prie pietų kaimiškoje aplinkoje iškart nuskambėjo viliojančiai . Mūsų virtuvės meistrai dalinasi tuo, ką šiuo metu dovanoja gamta, sezoniniais ingredientais. Ekskursija po dvarą su sūrio degustacija , šokiais, arba tiesiog apžvalginė ekskursija (val).
VYNO DEGUSTACIJA KIDULIUOSE. Rygą Kalėdinių eglučių keliu ir balzamo degustacija. Ji įsikūrusi šalies centre, Rygos įlankos pietų pakraštyje, didžiausios upės Dauguvos deltoje. De Martino“ – nuo šiaurės iki pietų. Kas dieną vis skirtingas!
Restorano darbo dienos pietų meniu. Valentino dieną bei vėlyvieji pusryčiai ar pietūs Motinos arba Tėvo dienos proga. Nacionalinės šefų rinktinės degustacinė vakarienė restorane „Siesta“ balandžio d. Meksikos, Norvegijos, Singapūro, Švedijos, Pietų Korėjos, Tailando ir kt.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.