2018 m. spalio 23 d., antradienis

Dia restoranas vestuves

Visos teisės saugomos 20© DIA. Telefonas rezervacijai: (8-655) 80308. Trūksta: vestuves DIA - Home - Kaunas - Menu, Prices, Restaurant Reviews.


Naujos, erdvios, modernios salės Jūsų privačioms šventėms, vestuvėms , konferencijoms ar įmonės vakarėliams: - Sėdimų vietų skaičius banketinėje salėje - 40 . Modernus europietiškas restoranas. Sužinoti daugiau 100100. Martos ir Trygve vestuvės DIA restorane įvyko birželio pradžioje.


Jaunieji mokslo atstovai, todėl mažai kalbantys, bet mėgsta konkretumą ir tiksliai žino ko nori. DIA praėjusiais metais pateko į geriausių šalies restoranų sąrašą, o „Kaunas Gastro 2016“ kulinarinio safario metu šis restoranas buvo . TripAdvisor and ranked #of 2restaurants in Kaunas. Nuspręskite, ar norite vestuvių mieste, restorane , sodyboje, o galbūt gamtoje? Ar tai bus didelė šventė, o gal tiesiog norite jaukios vakarienės . Dešimt rekomenduojamų restoranų verslo pietums Kaune. Ko gero esate girdėję posakį, kad tie, per kurių vestuves lyja, bus turtingi.


Vartydamas restorano valgiaraštį lyg patenki į kelionę aplink pasaulį. Jame – Prancuzijos, Tailando, Italijos, Japonijos, Indijos ir kitų kraštų virtuvių . Geriausi restoranai vestuvėms Vilniuje. Vestuvės – svarbi šventė, kuomet susirenka patys artimiausi.


Norint nenuvilti daugybės skirtingų svečių . Ko gero, tai yra miestas, labiausiai nustebinęs naujomis vietomis ir geru kokybės bei kainos santykiu. May Kaunas, Lithuania Vestuvių planavimas To the Moon is feeling . Restoranas „ DIA “, Maironio g.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai