2018 m. spalio 5 d., penktadienis

Dovanojami bigliu suniukai

Parduodami bigliu suniukai berniukas ir mergyte men. Dovanoja mėnesių Biglių veislės šuniuką. Skelbimai - parduodami šunys, dingę šunys, rasti šunys, dovanojami šunys,.


Dovanojami bigliu suniukai

Parduoda, Biglis , Šunų skelbimai - parduodami, dovanojami šunys, šunų veislės. Visi bigliai suniukai skelbimai - bigliai suniukai skelbimų paieškos rezultatai Alio. Vidutinis vados dydis: Vados dydis gali svyruoti nuo iki šuniukų ! Skubiai dovanoju Biglį! Mūsų istorija labai trumpa, dėl susiklosčiusių aplinkybių šuo . Vadoje yra trys šuniukai (mergytės ir berniukas). Kadangi vada nedidelė, šuniukams netrūksta.


Peržiūrėti skelbimą - Žavingi auksiniai retriveriai šuniukai. Dolče tarsi peraugęs biglis :) Ilgesnio nei biglis kūno, ilgesnio kojyčių, bet spalviniai, patys matot, . Jūsų patirtis apie biglio veislės suniukus. VšĮ – dovanojami , rasti ir dingę šunys, katės ir kiti gyvūnai.


Dovanojami bigliu suniukai

Biglis dėl savo nepaprastai jautrios uoslės yra pagarsėjęs, kaip vaikščiojanti nosis. Mažyliai nukirminuoti ir paskiepyti nuo penkių ligų. Jesei ieškome mylinčių ir atsakingų šeimininkų, kurie ne tik draugaus ateinančius kelioli. Paveiksliukas, Veislė, Klasifikacija, Trumpai. Dydis: Mažų šunų grupė.


Grupė: Skalikai Hipoalerginis: Ne. Grynaveisliai Biglis šuniukai. Jie yra pristatomi paskiepyti, dehelmintizuoti, su oficialiu veterinarijos kortele, chip ir garantija. Suvokiu, kad toks variantas beveik neįmanomas, nes šuniukai.


Dovanojami bigliu suniukai

Kaip bebūtų gaila, labai dažnai matom skelbimus dovanojamas biglis. Auksaspalvio retriverio šuniukai. Lieku nustebusi, mat kai kalbėjomės telefonu, Lina sakė, kad turi vadą jaunų šuniukų. Tiesa, ne tokie jie ir jaunučiai – mėnesiai, tačiau, . Airių Gleno Imalio terjeras Bretanė Kiškinis biglis Prancūzų buldogas Valų. Sveiki, ruosiusi su savo suniuku skristi is Lietuvos.


Del dokumentu viskas kaip ir pasirupinta is anksto – cipas yra, skiepai yra, pasas yra . Charakteris Biglių veislės šuniukai yra unikalūs. Akytės kairės neturi - ji. Foster care, lankytojo anketa, rado namus, dovanojamas šuo, nežinomas likimas,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai