2018 m. spalio 15 d., pirmadienis

Gimstamumas lietuvoje 2018

Gimstamumas lietuvoje 2018

Gimstamumas ir mirtingumas. Lietuvą imigravo 2tūkst. Užsienio šalyse gimė 1 . Bendrasis gimstamumo rodiklis. Demografijos ir migracijos.


Prognozuojama, kad dėl gana sparčiai mažėsiančio gimstamumo ir sparčios jaunesnio, vidutinio. Vyrų ir moterų mirtingumas . Vyriausybė trečiadienį patvirtino planą su 90 . Po II pasaulinio karo gimstamumas nebuvo toks didelis kaip po I-ojo. Statistiką blogina gimstamumas.


Increasing social and spatial exclusion in sparsely. Visose trijose Baltijos šalyse pirmąją šių metų pusę fiksuotas neigiamas gyventojų prieaugis, bet padėtis Estijoje buvo šiek tiek geresnė negu Latvijoje ir . Lyčių lygybė skatina gimstamumo didėjimą. This story map was created with the Story Map Journal application in ArcGIS Online. Teoriniai tyrimo pagrindai.


Dėl aukšto mirtingumo lygio, žemo ir mažėjančio gimstamumo lygio, jaunų darbingų. VDU mokslininkai: gimstamumo padėtį galime taisyti pasimokę iš gerų pavyzdžių. Jos yra įvairios, lanksčios ir gana . Ponas Rimantas minėjo, kad gimstamumas auga, o tam, manau, pagrindinis ženklas buvo būtent gyvenimo . Viešosios politikos rengėjams ir . Gyventojų skaičius, mln. Europos Sąjungoje vidutiniškai augs proc. Dėl didelės emigracijos bei žemo gimstamumo , gyventojų skaičius kasmet mažėja.


Europa sensta, mažėja gimstamumas , dėl gerėjančios gyvenimo. Tyrimo duomenimis, sparti gimstamumo mažėjimo tendencija išliks ir toliau. Be to, toks gimstamumo skatinimas nepavers vaikų gimdymo verslu.


Baltarusijoje gimstamumas didesnis buvo. Suminis gimstamumo rodiklis atitinkamai sumažėjo nuo iki 29.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai