2019 m. balandžio 29 d., pirmadienis

Konkursinis balas 2019

Konkursinės eilės sudarymo tvarkos aprašą. Galimi dalykų ir vertinimų lygiai: V – valstybinis brandos egzaminas;. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Paminėtina, kad už teigiamai įvertintą motyvaciją . LAJM valstybės finansuojamas studijų vietas -. LSMU mažiausi konkursiniai balai.


Konkursinis balas 2019

Pagrindiniai kriterijai yra šie:. Stojamasis balas kinta kasmet. Asmens konkursinis balas yra skaičiuojamas iš dalykų: dalykas – sudaro proc. Lietuvoje įgiję vidurinį . Susiskaičiuok savo konkursinį balą ir sužinok, kur geriausia stoti studijuoti. Balų skaičiuoklė nuolatos atnaujinama, pateikiami operatyvūs duomenys bei . Naujasis konvertavimas geriau atspindės abituriento pasiekimus, nei ligi šiol naudotas skaičiavimas.


LKA nuolatines bakalauro studijas stojamasis . Labiausiai konkursinio balo sandara keičiasi . Utenos kolegiją (toliau – Kolegija) taisyklės parengtos. Minimalus stojamasis konkursinis balas netaikomas. Dėl mažiausio stojamojo konkursinio balo į pirmosios pakopos studijas. Priėmimas į aukštąsias.


Susipažink su valstybės remiamų paskolų . AM sektorius ir finansavimo . STUDIJŲ PROGRAMŲ SĄRAŠAS IR KONKURSINIO BALO SANDARA - čia. Norintys studijuoti mediciną privalo turėti ne žemesnį nei konkursinį balą. Nepaisant to paskutinio pakviestojo į valstybės nefinansuojamą . Kiek mačiau, turbūt mažiausias konkursinis balas , su kuriuo dar įstojo į privačią kolegija, – (iš – DELFI). Svertinis koeficientas. Tai – paskutinis atrankos etapas, kurio metu bus nustatytas Jūsų konkursinis balas.


Tiesa, šįmet konkursinis balas bus skaičiuojamas remiantis naująja metodika. Tiems, kurie planuoja rinktis menų studijas, keisis konkursinio balo. Iki šiol stojant į aukštąją mokyklą konkursinis balas buvo. Už teigiamai įvertintą motyvaciją papildomų balų nebus pridedama.


Vytauto Didžiojo (VDU), Mykolo Romerio (MRU) ir . Pagal tai koks konkursinis balas praeina. Atlikusiems NPPKT ir stojant į bet kurią universitetinę studijų programą prie konkursinio balo pridedama pusė balo. Kaip gauti išmoką kario . MM) patvirtino mažiausią konkursinį balą.


Mažiausias stojamasis konkursinis balas skaičiuojamas iš keturių dalykų brandos. Kas gali gauti papildomus balo? Tam yra skirtas konkursinis balas , kuris skaičiuojamas iš reikalingų konkrečiai studijų programai.


Konkursinis balas 2019

Apskaičiavę konkursinį balą , galite rasti informaciją apie praeitais metais stojusių abiturientų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai