2019 m. balandžio 4 d., ketvirtadienis

Pirties dailylentes ermitazas

Pirties dailylentes ermitazas

Nepakankamas likutis x. Medinės dailylentės - Medinės pirties dailylentės. Mediniams stalviršiams, skydams ir žaliuzinėms . PVC išorės sienų dailylentės. Laikinai neturime Raudondvario pl. Eterinių aliejų rinkinys AROMATIKA, aromatinė pirtis , x ml. Patraukliomis kainomis parduodame vidaus ir lauko dailylentes , pirties dailylentės , gultai (liepa, juodalksnis, drebulė), grindines, terasines, tvoros bei pakalimo . Dailylentės - tai taip pat lentos, beje :) Tik plonesnės.


Pirties dailylentes ermitazas

Ar pirties garinės patalpos luboms ir sienoms tinka pušinės dailylentės ? Taip pat, turime: grindines lentas, lauko dailylentes , tvoros ir pakalimo lenteles,. Tinka visų pastato konstrukcijų šiltinimui. Padengta aliuminio folijos sluoksniu. Turi liežuvėlio-griovelio sujungimą visu plokštės perimetru.


Nes nieko konkretaus nerandu apart SENUKAI ir ERMITAŽAS , o ten kaip. Iš lauko dailylentė cm oro tarpas, priešvėjinė plėvelė, tašas cm, vata cm ir . Neleidžia pirties , saunos gultams įkaisti, ir yra ypač atsparus trinčiai. Spalvinę gamą galite pamatyti prekybos cente ,, ERMITAŽAS “ arba atvažiavę pas mus . Viskas pirtims - pirties krosnelės, pirties įrengimo medžiagos, mediena pirčiai, pirties durys, pirties reikmenys. Turime visą reikiamą įrangą Jūsų pirčiai!


Pirties dailylentes ermitazas

Pirties mediena akcija Vilnaius medienos centre.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai