2019 m. balandžio 4 d., ketvirtadienis

Lempu perdarymas is usa i eu

Audi iš Usa perdarymas į Eu , diagnostika. Audi galinių žibintų ,navigacijos,radijo dažnio perdarymas ,MMI remontas. Diagnostika,adaptacijos,kodavimai . Automobilių iš JAV žibintų perdarymas į pagal EU standartus: Dirbame su vsomis. Kita išeitis yra USA žibintų perdarymas į EU standarto žibintus.


Lempu perdarymas is usa i eu

Dažniausiai pasitaikanti modifikacija tai galinių raudonų posūkio žibintų perdarymas į geltonus. Galinių žibintų perdarymas. Keičiama LED spalva, atliekami. Audi ausa eu perdarymas zibintu perdarymas led keitimas . USA to Europa Skambinti darbo valandom ! Darbo laikas : I-V 8- VI-VII - Nedirbame Galimas skubus žibint.


Re: USA lempu perdarymas. Audi VW automobilių iš USA sueuropinimas perdarymas į EU , žemėlapių . USA zibintu perdarymas pagal EU standartus Perdarinėjame USA automobiliu lempas i tinkamas eksplotacijai ES. Irengiame posukius sparnuose arba . Skelbimuose maciau, FLCI uz 80eu perdaro. Perdarome Amerikietiškų automobilių žibintus į tinkamus naudoti ES, Paruošiame automobilius tech. Airbag modulių diagnostika, . Audi diagnostika,kodavimas, adaptacijos,Component Protection nuemimas.


EU ar UK, ar xenon, ar paprastos. Usa Lietuvoje, įmonių paieška Info. Visos Audi paslaugos: USA - EU perdarymas , Component protection nuemimas, kodavimai. Europos rinkai : USA - EU usa žibintu perdarymas.


Jungtinių Amerikos Valstijų importuotą automobilį, yra susidūręs su privalomu kai kurių detalių (pvz., žibintų ) keitimo problema. Jei auto DOVANOJAMA IS USA Ar butinai turi. Svarbu spalvinė gama atitinka EU standartus.


Lempu perdarymas is usa i eu

Noriu pasiklausti kaip dėl priekinių žibintų. Noreciau suzinoti ar imanoma perdaryti auk priekinius zibintus i eu zibintus. Internete radau apie Auk lempu. Gal kas susiduret su tuo?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai