2019 m. rugsėjo 4 d., trečiadienis

Racijos su laisvu ranku iranga

Savox L-C yra už kaklo tvirtinamos ausinės. Laisvų rankų įranga suteikia patikimą ryšį, net ir nepalankiomis aplinkos sąlygomis. Ausinė turi reguliuojamą dirželį. Kam ir kokiais budais atiduoti elektronikos atliekas? Nešiojamos radijo stotys, automobilinės CB dažnio racijos , jūrinės bei mėgėjiškos racijos.


Viskas, ko reikia geram.

Jabra Talk laisvų rankų įranga. Nešiojamos Radijo ryšio stotelės, antenos ir kita įranga ryšiui komunikacijai darbe,. Jūs neturite prekių savo pirkinių krepšelyje. GPS MEISTRAS - Navigacijos, alkotesteriai, racijos , registratoriai, stebėjimo kameros, dronai, RC automobiliai,. Signalizacijos, parkavimo sistemos,LED žibintai, laisvų rankų įranga ,GPS.


Paverskite savo telefoną į racija ! Atsakykite į skambučius kaip policininkas. Mygtukas kalbėjimui, atsiliepimui ir transmicijos pabaigai.

Belaidės ryšio stotelės ir racijos. Visi laisvu ranku iranga skelbimai - laisvu ranku iranga skelbimų GPS, radijo įranga. Racijos LEXIBOOK TW12DES Despicable Me.


Raciją patogu naudoti tiek namie, tiek lauke ar netgi vairuojant automobilį (atrodysite kaip tikras taksistas, tiesa?). Parduodu mažai naudotą Racija Cobra MT6(2vnt. komplektas). AUTOMAGNETOLA kaina € Antenos, magnetolos ir racijos.


SuperTooth BUDDY yra automobilinė Bluetooth laisvų rankų įranga. Ji susiporuoja Bluetooth ryšiu su Jūsų mobiliuoju telefonu ir leidžia skambinti bei priimti . UAB Šiaulių Altas laisvų rankų įranga. Saugiai kalbėkite telefonu vairuojant, įsigykite mobilią laisvų rankų įrangą naudojimui bet kurioje situacijoje. DU KURO BAKAI, ATSARGINIS RATAS, DVI MIEGAMOS VIETOS, AUTONOMINIS SILDYMAS, KONDICIONIERIUS, RACIJA , LAISVU RANKU IRANGA IR KT.


Veikimo nuotolis iki km. Atspari vandeniui ir purvui (IPX4). VOX (balsu aktyvuojamas siuntimas).


Sportuojant, važiuojant dviračiu ar vairuojant automobilį – naudojant laisvų rankų įrangą ir ausines, bet kuriuo metu galima patogiai atsiliepti į skambučius ir . PA lauko garsiakalbio valdymas - VOX laisvų rankų įranga. Garantija ir aptarnavimas.

Visiems „Geonaute“ gaminiams . Motorcycle Intercom Išskirtinės savybės TAI SAUGUS IR PATOGUS BŪDAS BENDRAUTI TARPUSAVYJE TARP DVIEJŲ . Pvz nusiperki COBRA racijas ir pasijungi laisvu ranku iranga. Parodykite savo draugams! Sugryžti į pagrindinį katalogo puslapį.


Baofeng - žinomos firmos, pagal vokiečių užsakymą, gaminamos racijos. Jie ir turetu naudoti laisvu ranku iranga kaip ir visiems istatimas butu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai