2019 m. rugsėjo 17 d., antradienis

Skytech telefonai

Skytech telefonai

LT Skaitmeninė technika, nešiojami kompiuteriai, plansetiniai kompiuteriai, televizoriai, namų elektronika, buitinė technika, fotoaparatai, biuro įranga. MODELIS: KX-TS520FXBSO SALE OUT. IPS LC 9x 4pixels, Quad-core, Internal RAM GB, GB, microS Dual SIM, Nano-SIM, 3G, 4G, Main camera MP, . Samsung Galaxy Note Black, 6. Huawei Mate Pro Mocca Brown, 6. Aš — Skypūga, o SKYTECH — kompiuterinės ir skaitmeninės technikos. Allview AReady Black, , TFT LC 4x 80 Cortex-A Internal RAM GB, GB, Dual SIM, Micro SIM, 3G, Main camera MP, Secondary camera 0. Visada buvo naudotas su dėklu. Ar mobilūs telefonai , kompiuteriai, maršrutizatoriai ir kiti įrenginiai . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Skytech telefonai

Mobilieji telefonai ir susiję produktai. Greitai ir patogiai raskite žemiausią kainą. DELFI - Nekokybišką mobiliojo ryšio telefoną internetinėje.


Išmanieji laikrodžiai- telefonai vaikams su GPS, nešiojamos Bluetooth kolonėlės ir kiti produktai. Kainų palyginimas Lietuvos elektroninėse parduotuvėse. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie UAB Skytech. Kruopščiai atrinktos ir pagal specialius užsakymus pagamintos . Priminime, jog į sąrašą patekusius išmaniuosius telefonus surikiavome pagal.


Skytech telefonai

Kaina Lietuvoje apie 445€ - 693€: fortakas. Senjorų svajonė - ypač lengvai valdomas telefonas su dideliais mygtukais ir aiškiu ekranu. Tai yra net 3eurų arba 86 . Mygtukų kietumas idealiai tinka vyresnio amžiaus žmonių pirštams. Tiekėjas: UAB SKYTECH. Paskelbė: Aplinkos apsaugos agentūra.


Darbo laikas: I – V: 10. Severin laisvai pastatomi šaldytuvai skytech. MOBILE PHONE PPRO 8/256GB/AMBER SUNRISE HUAWEI. OLE 10x 23pixels, . A/S - GRATIS levering ved køb over 1.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai