2016 m. gegužės 4 d., trečiadienis

Pompa su akumuliatoriumi

Pompa su akumuliatoriumi

Greito veikimo įkraunama elektrinė pompa skirta įvairiems pripučiamiems gaminiams pripūsti ar išsiurbti orą. Taip pat su pompa galite . Dvigubo spaudimo pompa Intex Double Quick III S. Pompa Intex Quick-Fill. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Bet reikia turėti galvoje, kad tai yra akumuliatorinis įrenginys, tad akumuliatoriui erdvės visgi reikia. Vėliau praktinio testavimo metu pompa. Elektrinė pompa GENOVO 80DC DIGITAL.


V pompa jungiama prie automobilio akumuliatoriaus. Kategorija: Bravo pompos. POMPOS Author, Axer, Beto. NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš Varle. Universali dvigubo įpūtimo.


Bravo populiariausios elektrinės valčių pompos , valčių pompų antgaliai ir kitos dalys. Veikimo trukmė: min ( su pilnai pakrautu akumuliatoriumi ). Išgaunamas slėgis: mBar. Pripučia didelę Valtį per kelias minutes! Oro srautas gali būti atvirkštinis Įskaitant voltų. Korpusas pagamintas iš aukštos kokybės ir patvaraus ABS plastikoGeros izoliacinės savybės.


Rankinės pompos ( ir daug kitu). Yra gamilybė reguliuoti vandens srautąYpač tyli . Aukšto slėgio pompa skirta mechaniškai pripūsti pripučiamas valtis. Pirmos kameros tūris 3l su . V cigarečių pridegiklio lizdą automobilyje. Papildomai pompoje yra prožektorius, kuris itin praverčia keičiant ar . Kuro-tepalo pompos ir siurbliai internetu gera kaina. Pristatymas visoje Lietuvoje.


Pompa su akumuliatoriumi

Alyvos, tepalo ir kuro ištraukimo švirkštas- pompa. Valties el variklio akumuliatoriu el pompos nuoma klaipedoje. NEPRALEISKITE NAUJŲ SKELBIMŲ Valties, el. Variklio, akumuliatorių , el. Aqua Marina elektrinė pompa irklentėms 12V.


Kojinė pompa automobiliui su manometru. Prieinamumas: Išparduota. Komplektacijoje yra universalūs adapteriai ir jungtys prie akumuliatoriaus. Vandens pompa SPX L serijos L450.


Pompa su akumuliatoriumi

Pasiteirauti apie prekę. Hidraulinė pompa 390cc su žarna. Max darbinis slėgis 70Mpa Matmenys . Tepalo tekėjimo greitis su apkrova 2. Galingas V variklis užtikrina 5bar didžiausią darbinį slėgį Įrankyje ir akumuliatorių baterijoje įrengta apsaugos nuo perkrovos elektroninė sistema . Indas su pompa Bremsenreiniger 1l.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai