2016 m. gegužės 6 d., penktadienis

Ogmios miestas outlet

Ogmios miestas outlet

Aksesuarai, Drabužiai, Prekės namams, Prekės vaikams. Lietuviški drabužiai“ jau Outlet Park! Išskirtinės parduotuvės Outlet Park fasade. Kita transporto stotelė, kuri yra netoli nuo prekybos centro „ Outlet Park“ yra Verkių st. Joje sustoja troleibusai.


Ogmios miestas outlet

Solo Tu - taupantiems laiką, jaučiantiems diskomfortą dėl kūno linijų, . Restorano salėje yra 90 . Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Ogmios Miestas , Seimos Aikste 6. Laukiame Jūsų I-VII - 11. ALISA” – viena jaukiausių ir smagiausių vaikų pramogų . OGMIOS MIESTAS , Verkiu str. Didelė įvairovė naminių itališkų ledų, . Parkas outlet yra priešais Baby City. Miesto gyvenimo ritmu dirbkite kūrybos oazėje.


Nuolaidos akinių rėmeliams ir saulės akiniams: Akinių rėmeliams nuolaida iki - ;. Paskirtis: Parduotuvės, prekybos ir paslaugų centrai. Valentino diena Zooparke. CROCS OUTLET - geriausios kainos ir didžiausių nuolaidų . Vilnius, Vilniaus apskr. DIENOS PIETŪS: I-V 11:– 14:00. DARBO LAIKAS: I, VII 11:– 21:00.


Išparduotuvių prekybos centre OUTLET PARK , prie kampinio B įėjimo, šalia infocentro. Dirbame kasdien: I– VII . Kontaktai: A: Lakūnų g. Darbo dienomis: Tik švenčių metu . Džinsinis kombinezonas. Vasaros neįsivaizduoju be džinsų. Niekada neišeinantis iš mados audinys . Pasak jo, iš viso į naująjį „ Outlet “ tipo prekybos ir pramogų centrą investuojama mln. Dėl galimo kavinės darbo laiko pasikeitimo švenčių dienomis, prašau, pasiteiraukite šios kavinės baristų.


ANT šokių studija atsinaujino iš pagrindų. Beauty Nail Express: grožio salonas, manikiūras, nagų lakavimas, pedikiūras, depiliacija, nagų priauginimas, auskarų vėrimas, kosmetologinės paslaugos, . Miestas ” – specializuotas šventinės atributikos prekybos tinklas, valdantis dideles parduotuves su gausiu šventinės atributikos asortimentu. Atsinaujiname ir jau netrukus sugrįšime su nauju platesniu meniu. Ogmijos Mieste Outlet Park antrame aukšte! MAISTO IR GĖRIMŲ REIKALAI.


Ogmios miestas outlet

Pati gardžiausia višta visam mieste. Pasiturbink ją garnyrais ir padažiukais! Kol čirškinsim tau vištą - pasirink ką .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai