2016 m. gegužės 20 d., penktadienis

Prekių grąžinimas

LR Civilinio kodekso 3straipsnis ir Mažmeninės prekybos taisyklės reglamentuoja netinkamos kokybės prekių ir paslaugų keitimą ir grąžinimą. Netinkamos kokybės daiktų. Kokybiškų prekių keitimas ir.


Vis dėlto, reikėtų įsidėmėti, kad galite pasinaudoti prekių grąžinimo. Kilus ginčų dėl prekių grąžinimo , galima kreiptis į teismą arba Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą (VVAT).

Tiesa, tendencijos rodo . Prekes galite grąžinti per dienų nuo prekės gavimo. LT įsigytų prekių grąžinimas. Prekių grąžinimo garantija. LR Ūkio ministro įsakymu dėl daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklių, pirkėjas, įsigijęs prekių elektroninėje . Telia“ prekėms suteikia dienų grąžinimo garantiją: sumokėtus pinigus grąžinsime iš karto!


Spauskite ir sužinokite daugiau apie prekių grąžinimo sąlygas.

Pirkėjas, Pirkimo pardavimo taisyklių punkte nurodytais atvejais norėdamas grąžinti prekę, turi užpildyti Pardavėjo nustatytos formos prekių grąžinimo. Tinkamos kokybės prekių grąžinimo sąlygos. Dėl daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklių . Prekės keitimo atveju, keičiamą prekę pristatysime nemokamai! Jūsų patirtos siuntimo išlaidos grąžinant prekę nėra padengiamos.


Lietuvos Respublikos Ūkio ministro įsakymu Nr. Bet kurią, internetu įsigytą Stiliausidejos. PREKIŲ GRĄŽINIMAS , KEITIMAS IR NEKOKYBIŠKŲ PREKIŲ GRĄŽINIMAS.


Elektroninėje parduotuvėje . Naujausios ir populiariausios knygos internetu. Knygos vaikams ir suaugusiems, grožinė literatūra, žodynai. Jeigu norite grąžinti prekę, užpildykite žemiau esančią formą, kad gautumėte grąžinimo.


Norėdami sužinoti daugiau apie prekių grąžinimo tvarką, apsilankykite . Aktuali informacija apie prekių grąžinimą ir grąžinimo sąlygas. Jei internetinėje Openparduotuvėje įsigyta Crocs prekinio ženklo prekė Jums nepatiko ar netiko, galite ją grąžinti dviem būdais: fizinėje .

Pirkėjo pranešimas Pardavėjui apie prekės grąžinimą yra pateikiamas laikantis prekės grąžinimui numatytų terminų – dienų nuo prekių gavimo dienos. SUDARYTOS SUTARTIES PATVIRTINIMAS IR PREKIŲ, ĮSIGYTŲ SUDARIUS NUOTOLINES SUTARTIS, GRĄŽINIMO IR KEITIMO . Pirkėjai turi teisę nenurodę priežasties atsisakyti prekės pirkimo ir pardavimo sutarties per dienų nuo prekės įsigijimo momento, pristatę norimą grąžinti prekę . Jeigu nesate patenkinti Jums pristatytų prekių kokybe ir norite jas grąžinti arba pakeisti, prašome ne vėliau kaip per valandas nuo prekių . Jeigu įrangos pirkimo-pardavimo sutartis (toliau – Sutartis) sudaryta nuotoliniu būdu, Jūs turite teisę atsisakyti sutarties per dienų nuo . Visoms internetinėje parduotuvėje alikante. Taip pat negalima grąžinti prekių , kurios buvo vakuuminėse pakuotėse, taip pat kūno priežiūros ir asmeninės higienos prietaisų bei kitų prekių , kurias išpakavus.


Per dienų nuo prekės pristatymo pastebėjus, jog ji yra nekokybiška, Jūs turite teisę grąžinti šią prekę mums. Tuomet prekė bus pakeista. Internetu ir telefonu pirktų prekių grąžinimo sąlygos.


Jeigu 1 nesate patenkinti pirkiniu, bet kurią internetu ar telefonu įsigytą Top Shop prekę per dienų . Garantijos ir prekių grąžinimo sąlygos. Dėl Daiktų grąžinimo ir keitimo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai