2016 m. gegužės 26 d., ketvirtadienis

Automobilio dazymas kaina klaipeda

Kokybiško remonto paslaugos garantija! Pas mus vidutinės detalės paruošimo ir dažymo kaina nuo 1eur. Prieinama kaina ir aiškumas. Patikėkite šį darbą profesionalams!


Priekinio sparno paruošimas ir dažymas , 44 51 682. Pagrindinė mūsų veikla – automobilių kėbulų remonto darbai.

Jums reikalingos lengvųjų automobilių kėbulo remonto, dažymo paslaugos už geriausią kainą ? Nemokamai pateikite savo skelbimą paslaugos24. Veikla : Tvirtinimo elementai. Kas naudojasi facebook tinklalapiu susiraskite grupe automobiliu dazymas. Klaipėdoje , aerozoliniai lakai. AUTOMOBILIU DAŽYMAS VILNIUJE.


Visi automobiliu dazymas skelbimai - automobiliu dazymas skelbimų paieškos rezultatai. Profesianalus automobilių paruošimas dažymui ir dažymas , kėbulo remonto darbai.

Kebulo paruosimas dazymui, dazu parinkimas, dazymas , poliravimas. Automobilių kėbulo detalės dažymas , rūdijimo stabdymas, antikorozinis. Skambinant iš visų tinklų, kaina - kaip skambučio į TEO tinklą. Visų lengvųjų automobilių dažymas ir kėbulo remontas.


Ratlankiai – tai daugiau nei automobilio konstrukcijos dalis, tai dalis ir jų. Lengvųjų automobilių , mikroautobusų kėbulų ramontas, dažymas Autoservisas, servisas. Autocentre atliekamos kokybiškos automobilių kėbulo remonto ir dažymo paslaugos. Senovinių automobilių restauravimas,.


Atstovaujame daugiau nei dažymo pasaulyje lyderiaujančių ir gerai žinomų prekinių ženklų. Turime keturias patentuotas dažymo technologijas. Specialios kainos pasiulymas. Mūsų klientui, abipusis pasitikėjimas, greitas automobilio. Visos kainos yra apytikslės:.


BMW koncerno standartams. Pigiai atlieku automobiliu paruosima dazymui,dazyma,bamperiu bei ivairiu plastmasiu remonta,ratlankiu dazyma. Teikiame automobilių kėbulo remonto ir dažymo paslaugas.


Automobilio kėbulo plovimas ir salono valymas atliekamas naudojant išskirtinai.

Remonto kaina priklauso nuo įlenkimų dydžio bei vietos ant automobilio kėbulo. Ypač kai įvertinimas vyksta net neišardžius automobilio. O kaina nuo valandos remonto iki dienos svyruoja nuo 25€ iki 200€.


O kartais tam tikrom kėbulo . Rinkitės iš plačios „Autoaibė“ dažų paletės ir pirkite pigiau internetu. Cromax Pro video – dažymo vadovas:. Jūsų krepšelis yra tuščias.


Lakiųjų Organinių Junginių turinčių dažų naudojimui automobilių kėbulo remonto įmonėse. Kėbulo remontas ir dažymas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai