2016 m. lapkričio 18 d., penktadienis

Butas jeruzaleje

Butas jeruzaleje

Nekilnojamojo turto skelbimai, butai , butų nuoma, namai, patalpos, sklypai. Išsirink svajonių namus! Visi buta jeruzale skelbimai - buta jeruzale skelbimų paieškos rezultatai Alio. Pakeisti visi vamzdynai, bute ir . MAŽI MOKESČIAI UŽ ŠILDYMĄ.


Butas jeruzaleje

JAUKIAI IR KOKYBIŠKAI ĮRENGTAS 3K. Pro buto langus vaizdas į. Jame yra dujinis katilas, kuris . Labai maži komunaliniai mokesčiai. Butas šiltas ir jaukus.


Puiki vieta šalia parkas ir daug žalumos. IŠPLANAVIMAS Patogus buto išplanavimas 4kv. MINIMALŪS MOKESČIAI UŽ ŠILDYMĄ IR KITAS PASLAUGAS! GALIMA IR TRUMPESNĖ NEI.


Projektas ir atsiliepimai. Namas mūrinis, aukštas iš 5. JAUKUS, TVARKINGAI ĮRENGTAS. Stilingai ir gražiai įrengtas butas. Naudotos tik aukštos kokybės medžiagos, grindys ąžuolo . Langai plastikiniai, grindys išklotos . Jeruzalė , Ateities gatvėje.


Kaune trečiadienį į butą įsiveržę plėšikai sumušė moterį ir pagrobė turto už daugiau nei tūkst. Policijos departamentas. Bet tokių dalykų būta kiekvienoje civilizacijoje nuo neatmenamų laikų. COkiekiu NT projektai Daugiau.


Vaistinės Palangoje, įmonių paieška Info. Patikimiausias ir moderniausias Baltijos šalių visuomeninis transliuotojas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai