2016 m. lapkričio 25 d., penktadienis

Grindu sluota su purkštuku

YORK MOP grindų šepetys su purkštuku gera kaina internetu. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. ROVUS SPRAY šluota turi talpyklą, į kurią galima įpilti vandens ar ploviklio, ir purkštuką , tad turėdami vieną šluotą galite valyti viena ranka. Rovus Spray šluota tinka visiems grindų paviršiams, turi 3° besisukantį antgalį, 3ml vandens . Grindų valymo įrankiai. Medinių grindų Spray šluota skirta valyti ir prižiūrėti medines grindis.


Grindu sluota su purkštuku

Bona Spray šluota yra tvirta, efektyvi ir lengva ją naudoti. Nepakankamas likutis x. Turbūt kiekviena moteris sutiks, jog grindų valymas kiekvieną dieną yra labai varginanti. SPRAY MOP - Šluota su vandens talpykla ir purkštuku.


Tiesiog įpilkite į buteliuką paprasto vandens arba valiklio, užtvirtinkite ant koto ir papurškę ant grindų valykite su mikropluošto šluoste. Natūralaus būdas valyti bei plauti grindis, bei. Išvalykite grindis lengviau ir greičiau! Laikiklis grindų šluostei ECO, su fiksatoriumi.


Plovimo šluota su plastikiniu kotu. NAUJIENA IŠ VILEDA - grindų šepetys Vileda ULTRAMAX XL. Patogus, praktiškas ir unikalus grindų šepetys su purkštuku VILEDA. Drėgnas valymas: pasigaminkite valymo tirpalą butelyje su purkštuku , tiksliai.


M šepetys, šluota , šluostė . Baldinis antgalis su purkštuku. Nešvarumai ir dėmės nuvalomos nuo grindų paviršiaus per kelias sekundes. Garinė šluota nėra pritaikyta naudotis vaikams ir asmenims su sutrikusiais. Pirmiausiai pritvirtinkite ilginamąją žarną prie nešiojamo garinio prietaiso purkštuko. Mūsų laikais šluota laikoma bendra ekonomine priemone grindų.


Grindu sluota su purkštuku

Spray Mop šluota su vandens talpykla ir purkštuku. Vienas privalumas - yra keletas keičiamų purkštukų , kuriuos galima keisti, . Tai yra pagrindiniai, bendrieji grindų valymo patarimai. Puhastusimpordi poolt pakutavaid puhastuslahendusi kasutavad eelkõige: puhastuslahenduse puhastustoote puhastusteenindus, puhastustöö . Namuose ir apartamentuose, kuriuose iki grindų yra padengtos šia grindų.


Nors kankina senas nepaklusnus dulkių siurblys, šluota ir įprasti mopsai , . Skystis vaškavimui yra ekologiškas ir tinkamas įvairių grindų priežiūrai. Kärcher - šeimai priklausanti ir visame pasaulyje veikianti kompanija iš Vinendeno, kuri yra pasaulinis valymo technologijų lyderis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai