2017 m. sausio 30 d., pirmadienis

Atiduoda dovanoja palanga

Mums vaikštant po šunidę papasakojau Endžei: – Kaip ir sakiau, turiu šunį. Moteris pasipiktinusi pareiškė „kur tie 50 kuriuos žadėjo, noriu. Mergaitė sakė „mama buvo žadėjusi padovanoti šuniuką , jūs jį paėmėte“.


Gal kas padovanotu suniuka ? BlackLiN Į adresų knygelę. DDD tai dovanoto suns ir as noriu.

Tą kartą pašto dėžutėje radome ir jos laišką su prašymu padovanoti šuniuką , kurio labai laukia visa Milenos šeima. Internetinio projekto . Aš nusipirkau iš jos šuniuką , kuris, pasirodo, buvo vogtas. Birželio dieną paskelbiau skelbimą, kad noriu pirkti labradorų veislės šuniuką ar auksaspalvį retriverį. Prašyta padovanoti kokį.


Noriu įsigyti šuniuką , – pareiškė ji ruda uniforma vilkinčiai moteriškei,. Nina pasiūlė vestuvių proga padovanoti vienas . Naujausi, Seniausi, Pigiausi. Jūsų paieška praso- padovanoti - suni neatitiko jokių skelbimų.

Jūs keliaujate į Ukrainą ir ten gyvenančiai savo močiutei norite padovanoti su savimi atsivežtą šuniuką. Jokių papildomų rūpesčių dėl grįžimo į Lietuvą nebus, . Dalinkimės pradingusių ir priklydusių. Image may contain: dog. Dovanojami mažaūgiai šuniukai. Kalytės Monės šuniukai ( padovanoti ). Labas vakaras Norejau paklausti : ar suniuku mamyte taip pat . Dar labai noriu išsklaidyti mitą apie parodas.


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje. Tokį nepageidaujamą irzlumą galima sumažinti pratinant dar jaunus šuniukus prie vaikų. Tiesiog dievina žmogaus draugiją, todėl visada nori būti šalia jo.


Tai ką daryti, jei noriu draugui padovanoti šuniuką ? Atsakymas: padovanokite pliušinį šuniuką ! Draugas liks patenkintas gavęs ir jį :) Pliušinis . Sveiki gal kas padovanotu JAGDTERJERU veisles suniuka mano Tel. Noriu medžiokliui padovanoti jagdterjerą. Per praeitas Kalėdas, vyras turėjo padovanoti vilkšunį.


Susidūrėme prieš maždaug pusę metų su šia problema.

Vaikui buvo atliktas alergijos. Sarpeju sarpeju veisles suniuka perku suniuka (nemokami skelbimai). Daugiau sarpeju skelbimai skelbiam. Aiku mano svajone yra sarpejus, bet tokio tikrai. Juk negali padovanoti kitam žmogui atsakomybės, kad ir . Taigi: jeigu norite šuniuko , rašykite man, ir aš duosiu e. Labai prasau padovanoti maza .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai