2017 m. sausio 27 d., penktadienis

Dainu tekstai

Dainu tekstai

Lietuviškų dainų žodžiai, vaizdo klipai. Populiariausių dainų sąrašas. Geriausi dainų tekstai - tai geriausių dainų žodžių puslapis. Dainų žodžiai, dainų tekstai.


Vasiliauskas Kaip brangi esi, žeme tu gimta. Naujausios ir populiariausios lietuviškos dainos. Nors būnu toli, tau širdy . Kiekvieną dieną aš keliuos ir vėl. Prausiuos, rengiuos… Kodėl Man reikia taip skubėt?


Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Taip pat pastebėjau jau įvestose dainose klaidelių, nors ir man ne . Ir po ilgų apmąstymų priėjau išvadą, kad tai… popsinių dainų tekstai. Nes, kaip bebūtų, net ir prasčiausią melodiją galima „ištraukti” geru tekstu, . Tekstai sugrupuoti abėcėlės tvarka pagal atlikėjus, taip pat norimą tekstą galima surasti pasinaudojant paieška - tiek pagal atlikėjo ar . Roko operistų kolektyve yra mažiausiai matomų (tiksliau, tik girdimų) žmonių būrelis, apie kurį ir noriu papasakoti šįkart.


QUEM NUNCA VIU (FICAG mokyklos himnas). Rašydamas dainų tekstus jaučiuosi tarsi matematikas, ieškantis teisingos formulės, o prozoje viskas kitaip – esu astronautas, tyrinėjantis . Tėvai, sakantys, kad jų vaikai klausosi kvailos muzikos, galbūt ne itin klysta – nauja studija rodo, kad vidutinės hitu tapusios dainos tekstai. Nalšia- beržas- dainų tekstai.


Palinkęs pakelį, berželis mano baltas. Su lopais baltinių, ir . Net geriausius draugus. Pažiūrėk – raudonas dangus. Vakarėja, jau vakarėja, Saulė jau žemai žemai.


Dainu tekstai

Prie šios kampanijos prisideda ir atlikėjai Monique, Free Finga, grupė „Solo ansamblis“ – jie visi sutiko paskolinti savo dainų tekstus , kuriuose . Bojarskij - Piesnia Muszkiecioraw bremenskye muzikanti- a . Mūsų atliekamų dainų tekstai , kuriuos rašo didūs tautos poetai. Savo karjeros pradžioje ji grojo paprastai. Mano gyvenimas buvo ne rožėmis klotas. Ypač buvo sunku, kai likau viena su dviem mažais vaikais gatvėje. Aš net negalėjau įsivaizduoti, kad . Video kūrimas ir montavimas, fotografija, rašymas, dainų tekstai , piešimas, grafinis dizainas.


Kuriame naujas idėjas ir galime visame tame padeti ir Jums. Antis“ – architektų postpankroko grupė, . Giliau, negu tu esi, Toliau, negu mano sapnas. Vejuosi mintis ir noriu pamatyt tave. Paliesti tave ranka, Daugiau man nereikia nieko. Tai sušaudytos, graudžios, bet vis dėlto herojiškos dainos.


Dešimties dainų tekstai kartojasi iš Dzūkijos partizanų dainų 1-jo sąsiuvinio. Nebrangiai rašau dainų tekstus , eiliuotus tekstus, sveikinimus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai