2017 m. sausio 6 d., penktadienis

Prasmingi zodziai apie santuoka

Nieko pasaulyje nėra geresnio už vyro ir moters vienovę santuokoje. Citatos apie meilę - daugybę gražių minčių apie meilę. Skaitykite straipsnyje.


Atrodytų kas čia sudėtingo, juk iš mylimos ir mylinčios širdies žodžiai apie meilę ir santuoką turėtų lietis laisvai. Tačiau „ žodžiai riboti, bet . Meilė visagalė: nėra pasaulyje nei sielvarto, juodesnio už jos bausmę, nei laimės, didesnės už malonumą jai tarnauti.

Siūlome rinkinį labai gražių, prasmingų citatų iš Biblijos, filosofinių veikalų bei grožinės. Tegu šių žmonių ištarti prasmingi žodžiai tarsi dovana lydi jus žengiant per. Santuoka nėra paskutinis kadras iš filmo „Ir laimingai gyveno“. SANTUOKA Kai vyras susituokia su meiluže, jos vieta lieka laisva.


Išpakavę ją radome tik Aformato lapą, kuriame buvo parašyti tokie žodžiai : „ Santuoka - tai tuščia dėžė. Ji taip ir liks tuščia, jei imsite iš jos . Reikia mylėti, mylėti kaip galima karščiau, nes meilėje slypi tikroji jėga. Meilė – tai pilnas gyvenimas, kaip taurė pilna vyno.


Nėra alėjų įsimylėjusiems.

Yra tik siauručiai takai, . Argi visa tai, ką žmonės per. Bučinys yra gamtos sukurtas triukas nutraukti kalbą tada, kai žodžiai tampa nereikalingi”. Gražios mintys, žodžiai ir posakiai apie šeimą. Laiminga santuoka - tai santuoka , kurioje vyras supranta kiekvieną žodį, kurio nepasakė jo žmona. Bažnyčios keliu, ir kažkuria prasme netgi labiau juo tampa . Ką apie meilę galvoja įžymybės?


Prasmingi zodziai apie meile ir gyvenima. Kodėl filmuose ištarti meilės žodžiai paliečia slapčiausias širdies kerteles? Sakoma, kad žodis gydo ir žodis . Kur yra santuoka be meilės, ten atsiras meilė be santuokos. Vyro ir žmonos draugystė kyla iš prigimties.


Penkios įkvepiančios šventųjų citatos apie santuoką. Mat žmogus iš prigimties labiau yra linkęs gyventi dviese negu valstybinėje bendrijoje . Ten yra labai faini (bent jau mano nuomone) zodziai apie santuoka ir gyvenima. Gražiausi žodžiai , linkėjimai, sveikinimai jauniesiems vestuvių proga.


Sveikinimai vestuvių proga jauniesiems. Meilės žodžiai - Gražūs žodžiai apie meilę Jai, Jam.

Trumpi, ilgi, kokybiški ir gražūs sveikinimai su vestuvėmis. Kai norisi išreikšti jausmus mylimam žmogui. Posakiai, citatos, frazės, mintys ir kiti žodžiai apie meilę.


Galvoje nešmėkštelėja jokie originalesni sveikinimo žodžiai , tinkami jaunavedžiams, todėl įrašau kažką iš. Smagūs dalykai, kuriuos galite nuveikti pirmaisiais santuokos metais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai