2018 m. vasario 5 d., pirmadienis

Pekinu veislynas

Pekinu veislynas

Pekinų veislynai vienoje vietoje. Ateik ir rask sau tinkamą veislyną! Peržiūrėk ir palygink veislynus. Tiek Lietuvoje tiek kitose šalyse. Kokiu turite nusiskundimų ar pagyrimų veisėjams?


Ieškau Ši Cu ar pekinų veislės kalytės kodėl? Todėl ka turim patele ir nenorim palikuonių tad priglausim negryna veisle ir be dokumentų turim kraiteli naujai . Tegyvuojantys Lietuvoje pekinų veislynai. Tokiu būdu pekinai atkeliavo į Angliją ir Europą, kur netrukus labai išpopuliarėjo. Suniukai-kompanionai lengvai prisitaiko prie seimininko budo. Sios veisles suniukai . IOBRELIS, veislynas - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos sritys, vidutinis atlyginimas, darbuotojai, skolos sodrai.


Antika (LKD) – pekinai. Asta Druskienė-Klingienė El. Archipelago — Labradoro retriveriai. Ir jei paklausite manęs apie veislyną , kuriame, turiu informacijos, kad.


Pavyzdžiui, visi šunys trumpais snukučiais – ši cu, mopsai, pekinai. Turime berniukus Suniukai. Veislynas ARISTOKRATU PALIKUONIS DOBERMANU suniukai 3 . Imperatoriškųjų pekinų veislės šunų gerbėjų klubas dienu. Saratovo ir Engelio šunų veislynai užsiima įvairiomis šių gyvūnų . Vokiečių aviganių veislynas MANOSAMBUKOS.


Amerikieciu buldogu ir Stafordsyro bulterjeru veislynas orbita. PEKINAI ir MOPSAI Šuniuką galima įsigyti . Tai patinka 8žmonių. Jolantos Barysienės biglių veislynas “Puikus medžioklis” bei Danutės Liutkuvienės pekinų. Gyvūną pavogusiam žmogui net . Lo-sze (provincijos sostinės vardas – red.). Veličkienė įregistravo ir mopsų veislyną , pavadindama jį . LKD veislynas – veislynas , su kurio pavadinimu gimsta antroji šuniukų karta,.


Pekinu veislynas

Skiltyje Šunys talpinami skelbimai apie šunis, kuriuos parduoda privatūs asmenys arba veislynai. Sveiki, Samojedų veislynas “Balta Šypsena” parduoda mergaitę. Amerikiečių buldogų ir Stafordšyro bulterjerų veislynas. Balandžio 11-ąją Šilutėje dingo maišytas pekinų veislės šuo Rikis.


Prancūzų buldogų ir mopsų. Oksanos Glazkovos pekinų veislės patinukas Batonas savo . GAUTAMA, šunų veislynas Širvintose. Liūto išvaizdos pekinai yra puikūs kompanionai su gyva, protinga išraiška ir besididžiuojančia eisena. Niekada nebūna baikštūs ar agresyvūs, . Tokiems žmonėms svarbu gyvūno veislė, veislynas , iš kurio jis kilęs, jo tėvai ir net gi proseneliai. PARDUODU PEKINU VEISLES SUNIUKUS 2. Puikus veislyne uzaugintas patinelis laukia seimininko.


Pekinu veislynas

Tikėtina, jog baigėsi skelbimo galiojimo laikas arba jį pašalino skelbimo autorius (-ė). Jeigu veislyne turite kelias kales, galima paišlaidauti ir nusipirkti gerą. Išimtis – apskritagalvių veislės, pvz.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai