2018 m. vasario 7 d., trečiadienis

Frezos kursai

Aparatinio manikiūro kursų programa: ELEKTRINĖ DILDĖ – FREZA. Valdymas ir charakteristika. APARATINIO MANIKIŪRO TECHNOLOGIJA. Sertifikatas ‎: ‎Išduodamas kvalifikacijos sertifikat. Darbo priemonės ‎: ‎Priemonės darbui įskaičiuot.


Smulkiai: frezų tipai, formos, medžiagos, abrazyvai ir panaudojimas. Nagų lakavimas geliniu laku arti kutikulės, nago plokštelės išlyginimas, sulaužytų nagų. Jums pageidaujant kursai gali vykti individualiai t. Jums tinkamą kursų laiką bei grafiką. Praktiniam mokymui reikia atsivesti modelį (modelis ateina nuo 12val). Mokymų metu reikia turėti: frezą , medinę lazdelę, 180grit dildę, ploną teptuką dailei, . Mi siūlo Jums patobulinti klasikinio manikiūro atlikimą, įvedant papildomą įrankį – universalų frezos antgalį – kutikulės atkėlimui.


Toks manikiūras pagreitina . Nagavitoje rengiami profesionalūs aparatinio manikiūro kursai. Išmoksite dirbti su elektrinę frezą ir sukamaisiais instrumentais;. Atlikti kombinuotą manikiūrą;. BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA. Kursus išsimokėtinai galite įsigyti naudodamiesi „GF Lizingas“ paslauga.


Nagų dizaino kursai pradedančioms ir profesionalėms. Jūsų poreikiams, naudojant naujausias nagų industrijos technologijas ir. Sumokėkite avansinį mokestį Eur (jis bus išskaičiuotas iš bendros kursų sumos). Jeigu kurse jau nebus vietos, mes su Jumis susisieksime ir avansinį mokestį . Ir kaip gi be frezos , kuri mums padeda švariai . KURSŲ KAINA - diena 1Eur. DIENŲ GELINIŲ NAGŲ PRIAUGINIMO KURSAI.


Senses Nails video kursas: Kaip tinkamai naudoti elektrinę frezą ir pratęsti jos darbo laiką. Norintiems išmokti naudotis įrankiu, kviečiame į aparatinio manikiūro KURSUS. Baziniai manikiūro kursai Baziniai Manikiūro mokymai (dvi technikos) - tai pirmas žingsnis norint tapti profesionaliu nagų priežiūros specialistu.


Frezos kursai

Kursai trunka darbo dienas, nuo 10. Pagrindinės frezavimo operacijos: darbo paviršiaus frezavimas , 2D kišenių . Kursų metu dirbama su freza. Taip pat galimas ir individualus mokymas. Mes naudojame slapukus, siekdami užtikrinti geriausią įmanomą tinklapio naudojimą vartotojui. Naudodamiesi šiuo tinklapiu, taip pat ir patekę iš kito tinklapio . Mokykla atvira visiems siekiantiems tobulėti nagų dailinimo srityje: manikiuro kursai , nagų priauginimo kursai , galinio lakavimo kursai , nagų dailė ir kt.


Naujausios tendencijos, išskirtinės teorinės ir praktinės žinios nagų srities profesionalėms ir pradedančiosioms visoje Lietuvoje! Pirmadienį turėjau puikią dieną! Vyko individualūs kursai su nuostabia ir gabia mergina!


Frezos kursai

Mėnesinis abonementas mechanikos laboratorijoje (naudojimasis medžio, metalo ir elektronikos cechų įranga, išskyrus lazerį ir CNC frezą ). Manikiūro kursai puiki galimybė per pakankamai trumpą laiką tapti šios.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai